Каталог
0
Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90
Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90
Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90

Модель: SHIRE BL/A/90
Знято з вироб./продажу

Опис Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90

Серед компаній, що випускають побутову техніку, італійська Elica займає особливе місце. Вона спеціалізується виключно на витяжках і внесла істотний внесок в те, щоб перетворити утилітарний прилад в домінанту інтер'єру. Причому не тільки кухні. З тих пір, як набуло поширення нове трактування житлового простору — поділ на денну та нічну половини — і кухня органічно вписалася у вітальню і їдальню, витяжка стала окрасою парадної частини будинку. Моделі від Elica такі ефектні, що порівняння з витвором мистецтва напрошується само собою, — не дивно, що стенд Elica був одним з найкрасивіших на EuruCucina 2016. Вразила і кількість представлених новинок, і баланс візуальної привабливості з передовими технологіями.

Похила витяжка ELICA SHIRE BL/A/90  має оригінальний дизайн у стилі Модерн зі скляною панеллю. Вона прекрасно доповнить інтер'єр кухні, швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.

Витяжка працює в двох режимах - відтоку та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Сенсорне управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. ELICA SHIRE BL/A/90 – це надійна витяжка, яка допоможе підтримати чистоту і свіжість повітря у вашій кухні, ставши прекрасним доповненням інтер'єру.

Характеристики Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90

Артикул SHIRE BL/A/90
Вага 15.2 кг
Виробник Elica
Габарити 385 х 898 х 325 мм
Колір чорний
Матеріал корпусу метал, скло
Модель SHIRE BL/A/90
Особливості периметральне всмоктування; можливість встановлення вугільного фільтра; комлект для монтажу
Потужність 272 Вт
Продуктивність 1200 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Також шукають потужні
Тип похила
Гарантія, міс 12
Тип монтажу настінна
Тип управління електронне
Країна виробництва Китай
Рівень шуму 60 Дб
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Лампи LED 2х1 Вт

Відгуки (0) Витяжка кухонна Elica SHIRE BL/A/90

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу