Каталог
0
Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60
Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60
Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60
13 299грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60

Модель: SHIRE WH/A/60
Закінчується
13 299грн
Доставка 07.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60

Серед компаній, що випускають побутову техніку, італійська Elica займає особливе місце. Вона спеціалізується виключно на витяжках і внесла істотний внесок в те, щоб перетворити утилітарний прилад в домінанту інтер'єру. Причому не тільки кухні. З тих пір, як набуло поширення нове трактування житлового простору — поділ на денну та нічну половини — і кухня органічно вписалася у вітальню і їдальню, витяжка стала окрасою парадної частини будинку. Моделі від Elica такі ефектні, що порівняння з витвором мистецтва напрошується само собою, — не дивно, що стенд Elica був одним з найкрасивіших на EuruCucina 2016. Вразила і кількість представлених новинок, і баланс візуальної привабливості з передовими технологіями.

Похила витяжка Elica SHIRE WH/A/60 має оригінальний дизайн у стилі Модерн зі скляною панеллю. Вона прекрасно доповнить інтер'єр кухні, швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.

Витяжка працює в двох режимах - відтоку та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Сенсорне управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. ELICA SHIRE WH/A/60 – це надійна витяжка, яка допоможе підтримати чистоту і свіжість повітря у вашій кухні, ставши прекрасним доповненням інтер'єру.

Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60

Характеристики Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60

Артикул SHIRE WH/A/60
Вага 13.2 кг
Виробник Elica
Габарити 385 х 598 х 325 мм
Колір білий
Матеріал корпусу метал, скло
Модель SHIRE WH/A/60
Особливості периметральне всмоктування; можливість встановлення вугільного фільтра
Потужність 272 Вт
Продуктивність 1000 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Також шукають потужні
Тип похила
Гарантія, міс 12
Тип монтажу настінна
Тип управління електронне
Країна виробництва Китай
Рівень шуму 60 Дб
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Лампи світлодіодні лампи

Відгуки (0) Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60

Відгуків про цей товар ще не було.

Витяжка кухонна Elica SHIRE WH/A/60
Ви дивилися