Каталог
0
Монітор iiyama XU2794QSU-B6
Монітор iiyama XU2794QSU-B6
Монітор iiyama XU2794QSU-B6
10 532грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Монітор iiyama XU2794QSU-B6

Модель: XU2794QSU-B6
Закінчується
10 532грн
Доставка 16.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Монітор iiyama XU2794QSU-B6

Монітор Iiyama ProLite XU2794QSU-B6 має роздільну здатність WQHD (2560x1440), що забезпечує точне і стабільне перенесення кольорів з широкими кутами огляду. Завдяки стильній тонкій рамці монітор стане ідеальним вибором для мультимоніторних систем, що підвищують продуктивність. Частота оновлення 100 Гц у поєднанні з функцією FreeSync забезпечує дуже відчутне поліпшення плавності зображення. Монітор також оснащений динаміками, 2 портами USB 3.2, роз'ємом для навушників, роз'ємами HDMI і DisplayPort, а також функцією зменшення синього світла для зниження стомлюваності очей. Завдяки цьому 27-дюймовий монітор XU2794QSU-B6 ідеально підходить для роботи в будь-якому офісі або вдома, зокрема для періодичних ігор.

Панель VA

Технологія панелей VA забезпечує вищу контрастність, темніші чорні кольори та набагато кращі кути огляду, ніж стандартна технологія TN. Зображення виглядає чудово, з якого б кута ви на нього не подивилися.

Технології Flicker free і Blue Light

Остаточне рішення для комфорту і здоров'я ваших очей. При використанні електричного струму усувається мерехтіння екрану. Функція Blue Light Reduction дає змогу легко зменшити яскравість і колірну температуру, знижуючи кількість синього світла та зменшуючи втому очей після роботи за екраном.

Функція Advanced Contrast Ratio

Контрастність - це діапазон, який монітор може відобразити між найяскравішим білим і темним чорним кольором. Функція Advanced Contrast Ratio автоматично регулює яскравість і контрастність, наприклад, під час гри в ігри або перегляду фільму.

Динаміки та навушники

Граєте з друзями? Використовуйте якісні вбудовані динаміки. Не хочете нікого турбувати? Підключіть гарнітуру до аудіороз'єму та додайте гучності.

Монітор iiyama XU2794QSU-B6

Характеристики Монітор iiyama XU2794QSU-B6

Артикул XU2794QSU-B6
Виробник iiyama
Модель XU2794QSU-B6
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Монітор iiyama XU2794QSU-B6

Відгуків про цей товар ще не було.

Монітор iiyama XU2794QSU-B6
Ви дивилися
Залишити відгук
10 532грн
Закінчується