Каталог
0
Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL
Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL
Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL
12 261грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL

Модель: GEMINI 700 LED 52 BL
Закінчується
12 261грн
Доставка 16.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL

Продуктивна турбіна, чисте повітря на кухні

Докучливий дим, пара та неприємні запахи на кухні? Продуктивна турбіна продуктивністю 700 м³/год ефективно впорається з усіма надлишками в приміщенні до 18 м². Втягування по периметру забирає повітря навколо всього фільтра та легко впорається із зайвими запахами та випарами.

Вбудована витяжка, гармонійний дизайн

Витяжка повністю монтується в кухонну шафу шириною 60 см. Деталь із міцного та красивого загартованого скла залишається видимою. Його гладка поверхня призначена для легкого очищення, а елегантний дизайн гармонійно доповнить інтер'єр вашої кухні.

Сенсорне керування

Виберіть одну з 3 швидкостей очищення повітря, увімкніть підсвічування або встановіть таймер. Усі функції можна налаштувати легким дотиком до сенсорної панелі або керувати на відстані за допомогою пульта дистанційного керування.

Таймер

Увімкніть таймер на будь-якій швидкості та залиште його увімкненим під час сервірування столу. Витяжка очищатиме повітря ще 5 хвилин, а потім автоматично вимкнеться. Чисте повітря без особливих зусиль!

Подвійне світлодіодне підсвічування

Витяжка має 2 світлодіодні стрічки з м'яким і яскравим підсвічуванням, яке висвітлює варильну поверхню. Вони не тільки допомагають стежити за приготуванням, а й додають комфорту під час приготування сімейного сніданку або романтичної вечері.

П'ятишаровий алюмінієвий фільтр

Міцний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає жир, бруд, дрібні сторонні частинки та захищає двигун капота. Для зручності очищення досить зняти його і помити в гарячій воді або посудомийній машині.

Додатковий режим - розряд або рециркуляція

Зазвичай витяжку підключають до вентиляційної шахти квартири або будинку. Але що робити, коли зв'язок ускладнений або шахта повністю відсутня?

Використовуйте режим утилізації!

Він впорається з очищенням повітря, не виводячи його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E14 і виведіть повітропровід у кухонний простір.

Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL

Характеристики Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL

Артикул GEMINI 700 LED 52 BL
Виробник Eleyus
Модель GEMINI 700 LED 52 BL
Гарантія, міс 60
Країна виробництва Україна

Відгуки (0) Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL

Відгуків про цей товар ще не було.

Витяжка кухонна Eleyus GEMINI 700 LED 52 BL
Ви дивилися