Каталог
0
Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL
Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL
Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL
14 936грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL

Модель: PO 80 ME XGBL
Закінчується
14 936грн
Доставка 04.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL

Сама елегантність

Духовка PO 80 ME GBL буде вигідно виглядати на будь-якій сучасній кухні. Фасад духовки виконаний із загартованого скла, а двохскляні дверцята практично не нагріваються під час роботи. Сенсорний LED-дисплей, розташований по центру панелі управління, і дві поворотні ручки з боків не тільки підвищують зручність користування духовкою, а й підкреслюють лаконічний дизайн моделі, зробивши основний акцент на ідеальній геометрії її форм.

7 режимів: готуйте з задоволенням

Що б ви не планували приготувати – пухкий бісквіт, піцу, стейк або рибу з овочами, – ваша страва вийде бездоганною. Електродуховка оснащена найпопулярнішими програмами та вбудованим підсвічуванням, завдяки якому ви зможете стежити за ступенем готовності страви, не відкриваючи дверцята. Швидке приготування, попередній нагрів, гриль, традиційний нагрів, делікатне приготування, малий гриль з конвекцією та розморожування.

Керуйте з комфортом

Необхідності запам'ятовувати час постановки дека в духовку і вираховувати, як довго вже готується страва, більше немає. Пара дотиків до сенсорних клавіш – і ви вже задали необхідний час приготування: по його закінченні духовка автоматично вимкнеться. Показання таймера відображаються на великому LED-дисплеї, розміщеному на панелі управління. За перемикання програм і установку температури відповідають дві ергономічні механічні ручки. Для включення духовки просто поверніть їх в потрібне положення, направивши покажчики на піктограму режиму і значення необхідної температури.

Догляд без клопоту

Забудьте про труднощі, пов'язані з підтриманням духовки в ідеальній чистоті. Внутрішня камера PO 80 ME GBL покрита емаллю легкого очищення, що не дозволяє жиру, частинкам сажі і кіптяви накопичуватися на її стінках. Просто протріть духовку вологою губкою після закінчення приготування – і вона знову засяє. Для зручності очищення ми оснастили дану модель знімними хромованими напрямними і знімним внутрішнім склом двері. Весь догляд за ними полягає в обполіскуванні теплою водою.

Турбота в дрібницях

Сучасна система тангенціального охолодження забезпечує примусову циркуляцію холодного повітря навколо корпусу духовки, тим самим не дозволяючи їй перегріватися. Вона працює навіть після закінчення готування – до тих пір, поки пристрій повністю не охолоне.

Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL

Характеристики Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL

Артикул PO 80 ME XGBL
Виробник Pyramida
Модель PO 80 ME XGBL
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Туреччина

Відгуки (0) Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL

Відгуків про цей товар ще не було.

Духова шафа Pyramida PO 80 ME XGBL
Ви дивилися