Каталог
0
Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL
Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL
Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL
9 349грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL

Модель: URBAN 1200 LED 52 BL
Закінчується
9 349грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL

Кухня без зайвого диму, пари і запахів
Продуктивна турбіна потужністю 1200 м³/год легко та ефективно впорається з усім зайвим у просторій кухні площею до 25 м². Периметральний тип втягування забирає повітря з усіх боків, щоб зайві аромати не залишалися в приміщення. Повітря буде свіжим, як весняний цвіт!

Компактний розмір, стильний дизайн
Витяжка повністю вбудовується в звичайну кухонну шафку шириною 60 см. Корпус виготовлений зі сталі, покритої високоякісною порошковою фарбою, стійкою до зовнішніх впливів. Лаконічний дизайн витяжки гармонійно поєднується з кухнею і в стилі мінімалізм, хай-тек чи модерн.

Просте та надійне керування
Легко та зручно вмикайте кнопками підсвітку чи вибирайте одну із 3 швидкостей очищення повітря. Вмикайте мінімальний режим щойно ви почали готувати. Коли їжа кипить, смажиться і тушкується, а пари та диму стає все більше – переходьте на більшу швидкість.

LED-підсвітка
М’яка та яскрава LED-підсвітка не тільки освітлює варильну поверхню, щоб стежити за приготуванням. Вона додає затишку, поки ви готуєте сімейний сніданок чи романтичну вечерю. Створюйте теплу та приємну атмосферу в кухні!

П’ятишаровий алюмінієвий фільтр
Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає жир, бруд, дрібні сторонні частинки й захищає двигун витяжки. Для легкого очищення його достатньо вийняти і помити в гарячій воді чи посудомийній машині.

Режим на вибір – відвід або рециркуляція
Зазвичай витяжка під’єднується до вентиляційної шахти квартири чи будинку. Але що робити, коли приєднання ускладнене або шахта взагалі відсутня?

Скористайтесь режимом рециркуляції! Він впорається із очищенням повітря без відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW–E15100 та виведіть повітропровід в простір кухні.

Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL

Характеристики Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL

Артикул URBAN 1200 LED 52 BL
Виробник Eleyus
Модель URBAN 1200 LED 52 BL
Гарантія, міс 60
Країна виробництва Україна

Відгуки (0) Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL

Відгуків про цей товар ще не було.

Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL
Ви дивилися