Каталог
0
Кавомашина Krups EA894T10
Кавомашина Krups EA894T10
Кавомашина Krups EA894T10
47 698грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кавомашина Krups EA894T10

Модель: EA894T10
В наявності
47 698грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Кавомашина Krups EA894T10

З автоматичною кавоваркою ви одним дотиком приготуєте приголомшливий ароматну каву як справжній баріста. Завдяки 19 передвстановленим і регульованим програмами ви завжди будете отримувати ідеальний напій з тільки що змелених зерен кави, який відповідає вашим смаком.

Винятковий дизайн і простота використання. Абсолютно новий дизайн подарує незабутній перерву на каву завдяки великої місткості (резервуар для води об'ємом 2,3 л і відсік для зерен кави на 260 г), оптимальним пропорціям і ергономічному корпусу кавомашини.

З автоматичною кавоваркою KRUPS Evidence Plus ви одним дотиком приготуєте приголомшливий ароматну каву як справжній баріста. Завдяки 19 передвстановленим і регульованим програмами ви завжди будете отримувати ідеальний напій з тільки що змелених зерен кави, який відповідає вашим смаком. Ви також можете вибрати 6 рецептів, які можна буде запустити натисненням всього однієї кнопки.

Інноваційна та інтуїтивна широка кольорова сенсорна панель з OLED-дисплеєм допоможе швидко і легко управляти кавоваркою. Конічна кавомолка з нержавіючої сталі ефективно і на високій швидкості подрібнює зерна до потрібного помелу. Унікальна технологія KRUPS QUATTRO FORCE зробить звичний домашній кави твором мистецтва.

Конічна кавомолка з нержавіючої сталі ефективно і на високій швидкості подрібнює зерна до потрібного помелу. Естетика сучасності. Ідеальний кави і елегантний сучасний дизайн, завдяки якому кавоварка доповнить інтер'єр будь-якої кухні. Автоматичне очищення для довгої служби. Завдяки функції автоматичного очищення парового сопла накип практично не утворюється, а вашої кавомашині потрібно менше догляду, і вона прослужить вам довше.

Кавомашина Krups EA894T10

Характеристики Кавомашина Krups EA894T10

Артикул EA894T10
Вага 8.4 кг
Виробник Krups
Габарити 48.4 x 28.7 x 38.1 см
Колір сріблястий
Країна-виробник Франція
Модель EA894T10
Особливості знімний резервуар для води; знімний піддон для крапель; вбудована кавомолка; програмування старту; регулювання кількості води
Потужність 1450 Вт
Сфера використання для дому (побутові)
Тиск 15 бар
Функції автовідключення; автоматичне очищення від накипу; автоматичне промивання пристрою; налаштування ступеню помолу; подача гарячої води; регулювання міцності кави; регулювання температури кави; дисплей
Гарантія, міс 24
Тип управління сенсорне
Країна виробництва Китай
Тип кави для використання зерновий
Резервуар для води 2,3 л
Програмовані напої рістретто; американо; еспрессо; доппіо; латте
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Ємність контейнера для зерен 260 г
Ємність для молока так
Кількість роздавальних груп 2

Відгуки (0) Кавомашина Krups EA894T10

Відгуків про цей товар ще не було.

Кавомашина Krups EA894T10