Каталог
0
Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN
Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN
Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN
693грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN

Модель: NUN4096CN
Закінчується
693грн
Доставка 09.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN

Зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100 забезпечує дбайливе зняття нальоту без імовірності ушкодження ясен і виникнення подряпин на емалі завдяки м'яким щетинкам DuPont. Корпус виготовлений із пластику й відповідає стандарту вологозахисту IPX7, тому допускається миття під проточною водою. Прогумоване покриття забезпечує надійне утримання девайса в руці.

Особливості:

  • потужний електромотор з 16 500 обертів за хвилину забезпечує семиразове збільшення ефективності очищення зубів, порівнюючи зі стандартною зубною щіткою
  • два режими функціонування
  • поповнення заряду вбудованого акумулятора через роз'єм microUSB
  • автономна робота впродовж 30 діб
  • наявність світлодіодного індикатора на ручці. Він свідчить про поточний рівень заряджання акумуляторної батареї.

Науковий підхід до створення професійного інструменту
Професійна електрична щітка може видавати набагато кращий результат очищення, витрачаючи менше сил. На відміну від звичайних щіток, електрична щітка Mijia використовує високочастотну вібрацію для руху головки, щоб заощадити ваші сили й час. Крім того, професійна щітка здатна без зусиль повністю очистити місця скупчення нальоту й важкодоступні зони рота, водночас не завдаючи шкоди ні зубам, ні яснам.

Глибоке очищення порожнини рота
Щітка Mijia T100 обладнана електродвигуном оптимізованої конструкції, який передає кругову вібрацію безпосередньо на очисну головку. Вібрувальна головка буквально втирає зубну пасту в щілини між зубами, глибоко очищаючи порожнину рота навіть від застояних забруднень. Крім того, для більшого комфорту під час очищення щітка не шумить гучніше за 60 дБ і не дратує надмірною вібрацією ручки.

Щільні й тонкі щетинки очищують і піклуються про зуби
Компактна очисна головка щітки Mijia T100 всіяна безліччю найтонших щетинок, які без зусиль проникають у вузькі щілини й очищають їх від бруду й нальоту, залишаючи після себе тільки чистоту й комфортні відчуття. Самі щетинки дуже щільно стоять одна до одної, завдяки чому на маленькій голівці їх поміщається ще більше. Крім того, особлива форма компактної очисної головки легше проникає навіть у найдальші куточки порожнини рота, а також не завдає шкоди яснам і зубам завдяки тому, що не має гострих кутів.

Два режими чищення зі зручною силою впливу
З першим натисненням щітка Mijia T100 починає роботу в стандартному режимі, сили якого вистачить для боротьби навіть із нальотом від кави та чаю. За другим натисненням вмикається режим м'якого чищення, який обов'язково сподобається власникам чутливих зубів і користувачам-початківцям. Кожен зможе знайти відповідний собі режим і спосіб очищення.

2 хвилини для чищення
Щітка Mijia T100 має розумну функцію, яка через кожні 30 секунд ненадовго зупиняє вібрацію, щоб підказати, коли прийшла пора перейти до очищення наступної зони, а після двох хвилин роботи щітка автоматично вимикається. Крім того, двигун щітки поступово набирає обертів упродовж 3 секунд після запуску, не створюючи зайвих бризок і не скидаючи пасти зі щітки. З турботи про кожен зуб складається здоров'я всієї порожнини рота.

4 години заряджання — 1 місяць чистоти
Щітку Mijia T100 можна зарядити за допомогою найзвичайнісінького USB-кабелю. Повного заряджання за 4 години їй стане на весь місяць турботи про зуби, тож її можна сміливо взяти навіть у відпустку або відрядження.

Корпус із захистом IPX7 не боїться ані бризок, ані занурень
Навіть найвразливіша частина щітки — USB-порт — має окрему заглушку для ефективного захисту від води, підвищуючи загальну стійкість щітки проти прихованих у ванній кімнаті загроз.

Сертифікація FDA для гарантії безпеки
Матеріали щетинок і пластикових компонентів пройшли суворі випробування американського Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів, щоб повністю гарантувати високий ступінь безпеки.

Компактна й універсальна
Щітка Mijia T100 важить усього 46 г, а це майже вдвічі менше, ніж інші щітки тієї ж категорії. Крім того, її ручка діаметром 19 мм зручно лежить у руці, не даючи вам і найменшого приводу пошкодувати про те, що взяли її із собою.

Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN

Характеристики Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN

Артикул NUN4096CN
Вага 0.046 кг
Виробник Xiaomi
Додаткові функції індикатор стану акумулятора; корпус із захистом ipx7; всестороннє очищення на 360°; тривалість чищення: 2 хвилини; нагадування кожні 30 сек для зміни зони чищення; плавний пуск впродовж 3 секунд
Кількість режимів роботи 2
Модель NUN4096CN
Час зарядки 4 години
Гарантія, міс 12
Час роботи 30 днів
Вікова група для дорослих
Країна виробництва Китай
Кількість знімних насадок 1
Система живлення акумулятор
Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 16500

Відгуки (0) Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN

Відгуків про цей товар ще не було.

Електрична зубна щітка Xiaomi NUN4096CN
Ви дивилися