Каталог
0
Духова шафа Bosch HSG7361B1
Духова шафа Bosch HSG7361B1
Духова шафа Bosch HSG7361B1
194 758грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Духова шафа Bosch HSG7361B1

Модель: HSG7361B1
Закінчується
194 758грн
Доставка 07.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Духова шафа Bosch HSG7361B1

Поєднання інтуїтивності та інновацій

З нашим цифровим кільцем управління процес керування духовою шафою став не тільки простіше, але й інноваційнішим. Замість поворотних перемикачів ви інтуїтивно налаштовуєте параметри духової шафи безпосередньо на панелі керування, використовуючи лише вказівний палець. Просто проведіть пальцем по кільцю, вигравіруваному на панелі керування, та підтвердить бажане налаштування своїм натисканням.

Улюблені страви на дисплеї

Інноваційне цифрове кільце управління робить приготування їжі простішим, ніж будь-коли. Поворотом гравірованого центрального кільця ви можете регулювати будь-які налаштування лише одним пальцем. У цьому вам допоможе сенсорний TFT-дисплей з високою роздільною здатністю, текстовим інтерфейсом та інтегрованими кнопками з можливістю прямого вибору. Чіткі, яскраві зображення та інформаційні тексти на внутрішньому диску кільця управління допоможуть вам крок за кроком вибирати потрібні параметри програми. Завдяки цьому ви завжди маєте чітку картину ситуації та повний контроль над функціями вашого приладу.

Делікатний спосіб приготування

Бажаєте заощаджувати енергію під час приготування страв? Ми удосконалили режим нагріву Бережне гаряче повітря, яке найчастіше використовується для приготування. Вентилятор рівномірно розподіляє тепло по всій камері духової шафи, що допомагає заощаджувати енергію. При випіканні на одному рівні, наприклад, невеликої випічки, тістечок у формах або тортів на деку, попереднє нагрівання не потрібно.

Простий спосіб приготувати улюблену страву

Іноді ви не знаєте, яка програма підходить для тієї чи іншої страви? Просто зверніться до Oven Assistant. Підключіть духову шафу до свого облікового запису Home Connect і просто повідомте йому, яку страву ви хочете приготувати, за допомогою програми Home Connect або пристрою голосового керування Amazon Alexa. Після цього духова шафа запропонує відповідні налаштування або програми та перемикнутися безпосередньо на ваш вибір – надзвичайно зручна функція. Щоб користуватися функцією Oven Assistant, просто підключіть духовку до свого зареєстрованого облікового запису Home Connect.

Легке вимкнення

Ви не впевнені, що ваше суфле, піца чи жарке справді готові? За допомогою функції Assist ваша духова шафа Bosch автоматично вимкнеться після завершення програми. Він визначає, коли страва готова, і повідомляє вам про це за допомогою сигналу або програми Home Connect - просто підключіть духовку до свого облікового запису Home Connect.

Духова шафа Bosch HSG7361B1

Характеристики Духова шафа Bosch HSG7361B1

Артикул HSG7361B1
Виробник Bosch
Модель HSG7361B1
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Німеччина

Відгуки (0) Духова шафа Bosch HSG7361B1

Відгуків про цей товар ще не було.

Духова шафа Bosch HSG7361B1
Ви дивилися
Залишити відгук
194 758грн
Закінчується