Каталог
0
Пральна машина PRIME Technics PWA602PB
Пральна машина PRIME Technics PWA602PB
Пральна машина PRIME Technics PWA602PB
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Пральна машина PRIME Technics PWA602PB

Модель: PWA602PB
Знято з вироб./продажу

Опис Пральна машина PRIME Technics PWA602PB

Пральна машина PRIME Technics PWA602PB

Завдяки конструкції пральної машини створює тиск води у вертикальних каналах двох нагрівачів. Це забезпечує циркуляцію води з нижньої частини бака в верхню, створюючи сильний потік, який рухається в різних напрямках, і таким чином активно очищає одяг. Пральна машина працює в двох режимах - стандартному і делікатному, забезпечуючи ретельний і дбайливий догляд вашим речам. Завдяки великому завантаженні, прання для всієї родини тепер не буде займати багато часу.

Особливістю пральної машини є наявність волокнистого фільтра, перешкоджає попаданню волосся і бруду у внутрішню конструкцію пристрою. Центрифуга призначена для віджиму, стане для вас додатковим бонусом. Одним з переваг даної пральної машини є низький рівень шуму.

Сучасні пральні машини мають такою кількістю параметрів і функцій, що при виборі легко розгубитися. Відправною точкою є місце, де буде встановлена ​​пральна машина. Саме воно визначає тип і габарити підходящої вам моделі. Пральні машини бувають двох типів: з фронтальним завантаженням (кришка люка знаходиться на лицьовій стороні).

З вертикальним завантаженням. Фронтальні машини, на відміну від вертикальних, досить сильно розрізняються розмірами: стандартні: висота 85-90 см, глибина 45-60 см, ширина 60 см. Вузькі: глибина менше 45 см. Компактні: всі параметри менше стандартних. Стандартні моделі гарні для щодо просторих кімнат, тому що займають найбільше місця. Компактні і вузькі підходять для установки в невеликих приміщеннях, під стільницею або раковиною. Однак у них є слабка сторона: вони можуть швидше ламатися. Моделі з вертикальним завантаженням зазвичай несильно відрізняються габаритами і в деяких випадках можуть бути єдино можливим варіантом.

Сучасні моделі оснащені базовими режимами (прання при різних температурах, полоскання, віджимання). Вам же залишається визначитися, які з додаткових функцій вам потрібні, а які будуть тільки зайвою витратою грошей.

Характеристики Пральна машина PRIME Technics PWA602PB

Артикул PWA602PB
Вага 15 кг
Виробник PRIME Technics
Кількість програм 2
Клас енергоспоживання А
Колір корпусу білий
Модель PWA602PB
Особливості таймер прання
Спосіб установки окремостоячий
Тип напівавтомат; вузькі 32-47 см
Тип двигуна колекторний
Функції злив
Ширина 68 см
Висота 79.5 см
Гарантія, міс 24
Глибина 40 см
Країна виробництва Китай
Тип завантаження вертикальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1300 об/хв
Клас віджиму А
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.57 кВт/год
Програми прання делікатне прання; віджим; прання
Колір дверцят синій

Відгуки (0) Пральна машина PRIME Technics PWA602PB

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу