Каталог
0
Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera
Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera
Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera

Модель: MR155 NV + НD camera
Знято з вироб./продажу

Опис Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera

Стильне рішення для вашої безпеки

NAVITEL MR155 Night Vision - дзеркало заднього виду, оснащене відеореєстратором. Екран 4,4 "TFT дозволить комфортно переглянути зняте відео, яке записується з роздільною здатністю 1920х1080 (30 fps). Кут огляду камери складає 140 градусів.

Ультра-тонкий

Стильний ультра-тонкий металевий корпус відеореєстратора NAVITEL MR155 NV має товщину всього 7,6 мм. Вага пристрою становить 221 грам!

Висока якість відео в нічний час

Smart-дзеркало NAVITEL MR155 NV знімає у відмінній якості як днем ​​в сонячну погоду, так і вночі, в умовах недостатньої освітленості. Завдяки сенсору C2399 (Night Vision) і скляній оптиці ви отримаєте максимально чітке зображення.

Головний помічник на дорозі

NAVITEL MR155 NV оснащений вбудованим G-сенсором, який спеціальним чином маркує і захищає від перезапису відео, зроблене під час раптового прискорення, гальмування або зіткнення. Якщо дзеркало підключено до гнізда прикурювача, то запис починається автоматично після запуску двигуна.

Програма Navitel DVR Player

З Navitel DVR Player управління записаними відео і треками стало ще зручніше. На екрані ПК кожен користувач тепер може переглядати та редагувати зняті матеріали, прискорювати відтворення, коли це необхідно, і зациклювати фрагменти відео, на які потрібно звернути особливу увагу.

Характеристики Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera

Артикул MR155 NV + НD camera
Виробник Navitel
Модель MR155 NV + НD camera
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Відеореєстратор Navitel MR155 NV + НD camera

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися