Каталог
0
Проектор Panasonic PT-VMZ71
Проектор Panasonic PT-VMZ71
Проектор Panasonic PT-VMZ71
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Проектор Panasonic PT-VMZ71

Модель: PT-VMZ71
Знято з вироб./продажу

Опис Проектор Panasonic PT-VMZ71

Представляємо найменший і найлегший у світі лазерний РК-проектор

Серія PT-VMZ71 важить всього 7,0 кг (15,43 фунта) і є найменшим і найлегшим лазерним РК-проектором у своєму класі, забезпечуючи яскравість до 7000 лм у компактному та зручному для керування корпусі. Легка конструкція дає змогу переносити його з кімнати в кімнату і просто встановлювати на стелі. Гладкий дизайн і безшумна робота проектора гармонійно вписуються в інтер'єр приміщення, зливаючись з ним і не відволікаючи уваги від презентації.

Яскраві, добре видимі зображення в добре освітлених приміщеннях

Оскільки проектори для офісів і аудиторій використовуються при увімкненому світлі та відкритих жалюзі, для отримання яскравого зображення їм потрібна висока світловіддача. Завдяки ретельно продуманому оптичному механізму проектори серії PT-VMZ71 забезпечують яскравість до 7 000 лм, що більше, ніж у більшості професійних проекторів аналогічного розміру. Тьмяні, розмиті проекції залишилися в минулому: очікуйте великих, яскравих, живих зображень у яскравому середовищі, щоб стимулювати залученість глядачів до змісту уроку або зустрічі.

Висока динамічна контрастність 3 000 000:1

Вхідні сигнали аналізуються кадр за кадром, щоб регулювати світловий потік для досягнення найкращої контрастності в кожній сцені. Крім точного відтворення зображень, що містять поєднання темних і яскравих відтінків, динамічна контрастність більш енергоефективна, ніж інші технології, і може бути оптимізована відповідно до змісту або освітленням приміщення. Високий коефіцієнт контрастності проектора 3 000 000:1 забезпечує кращу чіткість деталей у тінях, глибший чорний колір, яскравіший білий колір і природніші відтінки шкіри для кращого відчуття глибини та чіткості.

Daylight View Basic оптимізує якість зображення у світлих приміщеннях

Функція Daylight View Basic підвищує чіткість зображення за рахунок чіткості промальовування деталей у темних областях зображення, які важко розгледіти при яскравому світлі. Датчик вимірює рівень освітленості в приміщенні та оптимізує колір і яскравість півтонів для досягнення найкращих результатів залежно від рівня освітленості навколо.

Зниження частоти переривань і звернень

У типових офісних і навчальних приміщеннях багаторазовий ECO-фільтр проектора вимагає заміни тільки через 20 000 годин роботи. Це відповідає приблизно 10 рокам служби за умови, що проектор працює близько 40 годин на тиждень. Якщо до цього часу виникне потреба в заміні фільтра, його можна промити та використати повторно до двох разів, що дасть змогу скоротити кількість відходів і запасів комплектуючих і зробити свій внесок у досягнення цілей екологічної політики КСВ.

Універсальний 1,6-кратний зум із широким діапазоном V/H Lens-Shift

Вбудований 1,6-кратний оптичний зум (1,09-1,77:1) дає змогу проєктувати зображення з близької відстані або з великої відстані, що підвищує гнучкість розміщення проєктора та дає змогу одержувати великі та зручні для сприйняття зображення в приміщеннях різних розмірів і форм. Функція V/H Lens-Shift забезпечує регулювання від +44 % до 0 % по вертикалі, що зручно під час проєктування з високої стелі, і ±20 % по горизонталі для правильного розташування зображення під час проєктування поза віссю екрана.

Нова функція розширення цифрового масштабу

Під час оновлення проєкторів у школі або на підприємстві необхідно враховувати один момент: чи підійдуть замінні проєктори до наявних кріплень на стелі? У деяких випадках відстань, необхідна для отримання зображення потрібного розміру, може перевищувати діапазон оптичного зуму проектора. Panasonic розв'язує цю проблему за допомогою нової функції Digital Zoom Extender, що вперше з'явилася в проекторах серії PT-VMZ71. Вона забезпечує зручний спосіб припасування зображення до екрана за межами діапазону оптичного збільшення, зменшуючи необхідність перестановки кріплень проєктора та потенційно заощаджуючи час, гроші й клопоти під час чергового оновлення.

Простота керування завдяки 2 входам HDMI, сумісним із командами CEC

Входи HDMI сумісні з сигналами керування, переданими через компоненти, сумісні з командами CEC, що забезпечує обмежений контроль над проектором за допомогою пульта дистанційного керування сумісного пристрою-джерела. Під час під'єднання до проектора через HDMI проектор автоматично вмикається з режиму очікування і починає відтворення за командою від сумісного програвача, наприклад, опціональної системи бездротової презентації PressIT.

Підтримка вхідних сигналів 4K через HDMI і DIGITAL LINK

Проектори серії PT-VMZ71 приймають вхідні відеосигнали 4K через роз'єми DIGITAL LINK і HDMI. Це є великою перевагою під час інтеграції проекторів в наявну інфраструктуру систем із підтримкою 4K, де сигнали 4K розподіляються мережею кінцевих точок відображення з різною роздільною здатністю екрана без необхідності використання зовнішнього конвертера або перекодування джерела.

Додатковий термінал LAN для виділеного керування

Керувати проекторами серії PT-VMZ71 можна через виділений термінал LAN або через з'єднання DIGITAL LINK на базі HDBaseT. Обидва інтерфейси підтримують сигнали керування, сумісні з протоколами 100Base-TX і 10Base-T, через додатки для контролю та керування пристроями Panasonic, PJLink, Crestron Connected, AMX DD і Extron.

Характеристики Проектор Panasonic PT-VMZ71

Артикул PT-VMZ71
Виробник Panasonic
Модель PT-VMZ71
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Проектор Panasonic PT-VMZ71

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу