Каталог
0
Свічка запалювання Beru UPT18P
Свічка запалювання Beru UPT18P
Свічка запалювання Beru UPT18P
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Свічка запалювання Beru UPT18P

Модель: UPT18P
Знято з вироб./продажу

Опис Свічка запалювання Beru UPT18P

Компанія BERU була заснована в 1905 році. Вона спеціалізується на виробництві оригінальних комплектуючих до автомобільних систем охолодження, кондиціонування та запалювання. На сьогоднішній день, компанія BERU має 22 власних заводи, розташованих в різних країнах світу і обладнаних сучасними виробничими лініями.
Свічки запалювання BERU відповідають міжнародним вимогам і стандартам якості. Висока безпека і надійність забезпечують стабільний попит, як на території України, так і за її межами. Дані свічки підходять для заміни оригінальних деталей при плановому ТО. Ресурс автомобільних свічок запалювання BERU відповідає інтервалу заміни, який рекомендує автовиробник. Завдяки впровадженню нових технологій виробництва та постійному удосконаленню конструкції, свічки запалювання BERU залишаються конкурентно спроможними на світовому ринку.
Використанням рідкоземельних металів платинової групи, для виготовлення центрального електрода, забезпечують потужний іскровий потік, який здатний запалювати збіднені суміші пального, що призводить до зниження пропусків запалювання. Дані свічки стійкі до хімічних і термічних дій, і мають збільшений робочий ресурс.

Характеристики Свічка запалювання Beru UPT18P

Артикул UPT18P
Вид палива бензин
Виробник Beru
Довжина різьби 17.5 мм
Модель UPT18P
Розмір різьблення M14 x 1.25
Гарантія, міс 0
Відстань між електродами 0.75 мм
Розмір гайкового ключа 16 мм
Особливості 1 електрод маси; платиновий електрод; захист від перешкод
Країна виробництва Німеччина

Відгуки (0) Свічка запалювання Beru UPT18P

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги