Каталог
0
Пилосос Roborock Q8M52-00
Пилосос Roborock Q8M52-00
Пилосос Roborock Q8M52-00
30 598грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Пилосос Roborock Q8M52-00

Модель: Q8M52-00
Закінчується
30 598грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Ємність аккумулятору: 5200 mAh
Артикул: Q8M52-00
Довжина шнура: бездротовий
Колір: чорний
Особливості: лазерні датчики для орієнтації в просторі; побудова карти приміщення; голосові асистенти Amazon Alexa, Google Assistant; встановлення розкладу прибирання
Потужність всмоктування: 5500 Па
Розмір: 353 х 351 х 97 мм
Доставка 14.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Roborock Q8 Max - ваш надійний партнер для прибирання

Приєднуйтесь до революції в прибиранні та насолоджуйтеся легким та ефективним прибиранням з абсолютно новим Roborock Q8 Max. З цим інноваційним роботом-пилососом ви можете забути про клопоти з прибиранням і довірити їх технологіям.

Ключові особливості Q8 Max

Роликова щітка Duo для килимів і волосся: Roborock Q8 Max оснащений роликовою щіткою Duo, яка забезпечує високу ефективність на килимах, запобігає намотуванню волосся і гарантує безпроблемне прибирання.

Приголомшлива потужність всмоктування: Потужність всмоктування Hyperforce 5500 Па легко видаляє сміття та шерсть домашніх тварин з усіх типів підлог, щоразу залишаючи їх блискуче чистими.

Бездоганне прибирання підлоги: Q8 Max проникає у шви та щілини вашої підлоги та ефективно прибирає, не залишаючи бруду. Одночасне прибирання та миття підлоги: Q8 Max може одночасно пилососити і мити підлогу, видаляючи навіть найдрібніші частинки пилу, які інші пилососи пропускають; 30-ступінчаста система регулювання потоку води дозволяє налаштувати його відповідно до ваших потреб у прибиранні.

Точна навігація за допомогою LIDAR: Інтелектуальна навігація Precisionense LIDAR Q8 Max створює детальну і точну карту вашого будинку, що дозволяє вибрати найкращий маршрут для прибирання і прибирати більш ефективно.

Індивідуальні графіки прибирання: Ви можете персоналізувати процес прибирання, встановивши час, режим і кімнату, яку потрібно прибрати. Робот робить все автоматично. Швидке прибирання за допомогою додатку: При необхідності виберіть режим швидкого прибирання в додатку, щоб прискорити процес прибирання на 30% і заощадити час.

Потужний акумулятор: Завдяки акумулятору ємністю 5200 мАг Roborock Q8 Max може працювати безперервно до чотирьох годин, що дозволяє прибирати протягом тривалого часу без перерви.

Голосове керування: Підключившись до Amazon Alexa, Google Home або Apple Siri, ви можете керувати роботом-пилососом за допомогою голосових команд для максимальної зручності.

Roborock Q8 Max - це новітня технологія для сучасного життя, яка робить прибирання легким та ефективним і дозволяє насолоджуватися чистотою та затишком в оселі без зайвих зусиль.

Пилосос Roborock Q8M52-00

Характеристики

Ємність аккумулятору 5200 mAh
Артикул Q8M52-00
Довжина шнура бездротовий
Колір чорний
Особливості лазерні датчики для орієнтації в просторі; побудова карти приміщення; голосові асистенти Amazon Alexa, Google Assistant; встановлення розкладу прибирання
Потужність всмоктування 5500 Па
Розмір 353 х 351 х 97 мм
Також шукають легкі; компактні; потужні; надійні; для дому; для квартири; універсальні
Тип живлення акумулятор
Тип збирання сухе; вологе
Тип пилозбірника контейнер
Тип пилососу, синк робот пилосос
Час роботи на одному заряді 240 хв
Тип управління через смартфон
Гарантія, міс 12
Вага 3 кг
Модель Q8M52-00
Виробник Roborock
Країна виробництва Китай
Тип пилососа робот
Ємність пилозбірника 0.47 л
Робочий радіус 300 м2
Насадки (у комплекті) основна; бічна щітка

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пилосос Roborock Q8M52-00