Каталог
0
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)
Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)

Модель: CGH1112D
Знято з вироб./продажу

Опис Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)

КУЛІНАРІЯ НОВОГО РІВНЯ

Кожен гарний кухар знає чимало способів приготування оригінальних ласощів на будь-який смак. А з покупкою гриля DeLonghi CGH 1112D ваш асортимент делікатесів стане ще більшим! Цей універсальний прилад створений для домашнього використання та здивує як свого власника, так і гостей унікальними можливостями. Готуйте так, як неможливо готувати на стандартній плиті – створюйте неповторні частування за оригінальною рецептурою. Обсмажуйте і тушкуйте м'ясо, рибу або овочі різними методами, експериментуйте та насолоджуйтесь процесом і завжди неперевершеним результатом, якому позаздрить навіть досвідчений шеф-кухар!

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Доступно відразу 3 режими приготування страв. Причому активація кожного залежить від положення панелей. Використовуйте лише одну або розкрийте обидві для збільшення площі. Накрийте зверху продукти пластиною для двосторонньої обсмажування. Соковите м'ясо? Бургери? Тости? А чому б не приготувати овочі-гриль? Гриль зовні виглядає досить простим, але з ним перед вами немає жодних обмежень. Потужність 2200Вт, що регулюється окремо для кожної пластини термостат з підтримкою температури до 265 градусів. Одна із пластин зроблена ребристою, для приготування в режимі класичного грилю. Надійне антипригарне покриття. Прилад також відрізняється компактними розмірами та невеликою вагою (всього 5,5 кг), так що, при необхідності, ви завжди можете легко транспортувати його і зберігати, заощаджуючи місце.

ОСОБЛИВОСТІ

Крім усього іншого, даний прилад дозволяє завжди готувати акуратно, оскільки оснащений знімним жировловлювачем в нижній частині. Шанувальники дієтичної кухні це точно оцінять. На передній стінці інтуїтивно зрозуміла панель керування з РК-дисплеєм, на який виводиться інформація про вибрані режими роботи. «Родзинкою» цієї моделі є можливість використовувати спеціальні рецепти, розроблені спеціально для неї. Просто скачайте безкоштовно мобільний додаток на смартфон та користуйтесь!

Характеристики Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)

Артикул CGH1112D
Вага 5.5 кг
Виробник DeLonghi
Колір чорний + нержавіюча сталь
Комплектація знімні пластини
Модель CGH 1112 D
Особливості одночасне нагрівання верхньої і нижньої частин; ручка, що не нагрівається; автовідключення; змінні пластини; термостат
Потужність 2200 Вт
Размеры 36.5 х 31.5 х 17.3 см
Гарантія, міс 12
Тип управління електронний; механічний
Розміщення настільний
Країна виробництва Китай
Антипригарне покриття так
Поверхня ребриста; плоска
Піддон для збору соку/рефлектор так
Температурні режими 220°-265°C
Ширина решітки-гриль 37 см
Довжина решітки-гриль 23 см

Відгуки (0) Електрогриль DeLonghi CGH 1112 D (CGH1112D)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу