Каталог
0
Кавомашина Saeco New Royal Black
Кавомашина Saeco New Royal Black
Кавомашина Saeco New Royal Black
27 499грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кавомашина Saeco New Royal Black

Модель: New Royal Black
Закінчується
27 499грн
Доставка 29.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Кавомашина Saeco New Royal Black

Кавомашина Saeco Royal Black розроблена для сегменту Out Of Home: для домашнього використання вона вважається завеликою, та й відсутність капучинатора нічим не виправдана. Для професійного (у кав'ярнях-кафе-ресторанах) ця модель недостатньо потужна та гнучка. Saeco Royal Black має необхідні технічні характеристики для постійного використання в офісах, барах, готелях, салонах, магазинах, тобто займає ту саму "золоту середину" маркетингової ніші, яку за кордоном і називають Out Of Home. Автоматичні кавоварки Royal - це легендарна класика, яка отримала визнання у всьому світі і знаходить через багато років нову яскраву індивідуальність: сміливий дизайн, стильний образ, сучасний інтерфейс.

Кавомолка та робочий блок Saeco Royal New

Кавомашини Saeco Royal New оснащують потужними, надійними кавомолками зі сталевими конічними жорнами. Конічна форма дозволяє збільшити площу робочої поверхні лез, а значить при тих же обертах підвищити продуктивність, не займаючи дефіцитного місця в компактному корпусі. Функція попереднього помелу дозволяє прискорити видачу порції: кава мелеться про запас, для наступної порції (можна відключити). Попереднє змочування дозволяє підвищити екстракцію еспресо (можна вимкнути). Робочий блок Brew Unit традиційно знімається і легко миється вручну під струменем води без застосування будь-яких хімічних засобів - виконуйте цю процедуру щотижня (згідно з інструкцією) і ваші смакові рецептори скажуть вам спасибі! Чистий робочий блок – запорука чистого смаку вашого еспресо!

Інтерфейс та кавова карта Saeco Royal Black

На панелі 8 фотореалістичних сенсорних кнопок з підсвічуванням і невеликий кольоровий екран з іконографічним інтерфейсом. Кожна кнопка відповідає за певний напій, назви таких кнопок: Espresso, Coffee, Hot water, Americano. На русифікований монохромний екранчик виводяться системні повідомлення: розумна кавоварка сама повідомить вам, коли буде необхідно додати кавових зерен або води, спустошити бункер для відходів або провести декальцинацію. Є необнулюваний лічильник чашок, загальний та по кожному напою окремо.

Автоматизація Saeco Royal New: налаштування

Кавомашина Saeco Royal New Black чудово працює "з коробки", але ви, зрозуміло, маєте широкі можливості для тонкого налаштування на свій смак: міцність кави (закладка, кількість меленої кави на порцію), об'єм (час протоки еспресо), температуру заварювання - все ці параметри дозволять вам підігнати об'єм напою під улюблену чашку, а смак під ваші уподобання.

Кавомашина Saeco New Royal Black

Характеристики Кавомашина Saeco New Royal Black

Артикул New Royal Black
Вага 10 кг
Виробник Saeco
Габарити 46 х 39.8 х 28 см
Колір чорний
Комплектація тестова смужка для перевірки жорсткості води
Країна-виробник Румунія
Матеріал корпусу пластик
Модель New Royal Black
Особливості знімний піддон для крапель
Потужність 1400 Вт
Сфера використання для дому (побутові)
Тиск 15 бар
Функції автоматичне очищення від накипу; автоматичне промивання пристрою; налаштування ступеню помолу; регулювання міцності кави; лічильник порцій
Гарантія, міс 12
Тип управління сенсорне
Країна виробництва Китай
Тип кави для використання зерновий
Резервуар для води 2,5 л
Спосіб розміщення стоять окремо
Програмовані напої американо; еспрессо; гаряча вода
Приготування еспресо так
Ємність контейнера для зерен 600 г
Ємність для засипання меленої кави відсутня
Ємність для молока не має
Насадка для збивання пінки відсутня
Кількість роздавальних груп 2

Відгуки (0) Кавомашина Saeco New Royal Black

Відгуків про цей товар ще не було.

Кавомашина Saeco New Royal Black
Ви дивилися