Каталог
0
Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х
Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х
Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х
38 112грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х

Модель: UT-TBI92Х
Закінчується
38 112грн
Доставка 13.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х

Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X – це одна з кращих пропозицій широкоформатних дошок на ринку за ціною. В мультимедійній дошці INTBOARD UT-TBI92Х використовується інфрачервона технологія (IR), завдяки чому з нею комфортно може працювати одночасно кілька користувачів. Користувачі мають можливість не заважаючи один одному виконувати всі існуючі операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об’єктів і так далі. Сенсорна дошка підтримує до 10 одночасних дотиків. Управління здійснюється пальцем руки, маркером або будь-яким іншим непрозорим предметом, що дозволяє її використовувати в навчальних закладах для дітей з обмеженими можливостями.
Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителю використовувати свої персональні пристрої (смартфони і планшетні ПК) під час роботи з дошкою.

Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X має матову керамічну зносостійку поверхню білого кольору з можливістю писати сухостираємими маркерами. Поверхня дошки ідеально підходить для проектування зображення з проектора.

Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X – ідеальне рішення як для навчальних закладів, так і для бізнесу. Вона буде незамінна при проведенні переговорів або презентацій. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI92X відрізняється простим обслуговуванням, високою точністю і надійністю.

В комплект поставки входить безкоштовне програмне забезпечення “Intboard Простір”. Це постійно оновлювана бібліотека сервісів для проведення та створення власних інтерактивних уроків. Усі додатки в сервісі згруповані за шкільними та загальними дисциплінами. В “Intboard Простір” – ви знайдете такі розділи: математика, географія, біологія, українська мова, астрономія, історія, хімія, фізика, іноземні мови, природознавство, інформатика, музика, тестування, презентації, інклюзія, загальні та 3D-моделювання.

Окрім сервісів, в “Intboard Простір” ви знайдете інструкції, вебінари від спеціалістів компанії та посилання на завантаження базового ПЗ для роботи з інтерактивною дошкою

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х

Характеристики Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х

Інтерфейс USB
Артикул UT-TBI92Х
Виробник Intboard
Модель UT-TBI92Х
Технологія інфрачервона
Гарантія, міс 12
Розміри полотна (ВxШ) 92"
Розміри робочої зони (ВxШ) 1935,2 х 1126,2 мм
Тип полотна алюміній
Операційна система Windows Vista/10/7/8
Габаритні розміри (ВxШxГ) 2252*1320*70 упаковка
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х

Відгуків про цей товар ще не було.

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI92Х
Ви дивилися