Каталог
0
Електробритва Remington R4000
Електробритва Remington R4000
Електробритва Remington R4000
2 969грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електробритва Remington R4000

Закінчується
2 969грн
Доставка 23.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Електробритва Remington R4000

Сучасний прилад
Remington R4000 STYLE SERIES - електрична чоловіча бритва з різними видами функцій і можливостей від компанії Remington. Дана модель бритви підпадає під тип роторних бритв завдяки своїм трьом плаваючим лез, які плавно рухаються по шкірі чоловіки і повторюють всі її вигини для кращого видалення дрібного волоса. Цей пристрій призначений як для сухого, так і для вологого типу гоління. Бритва працює також і автономно від акумулятора, заряду вистачає на 45 хвилин. Літієва батарея повністю заряджається за 4 години.

Особливості пристрою
Remington R4000 STYLE SERIES має ряд якісних особливостей. Так, основна насадка бритви має подвійний ряд лез, для ще більш чистого видалення волосся. Важлива функція з безпеки: наявність антибактеріального покриття бриючих головок. На корпусі розміщений світловий індикатор контролю заряду акумулятора, він має три рівні, які спалахують різними кольорами. У комплекті з бритвою встановлений відкидний тріммер з округленими лезами для безпечного видалення волосся. Бритва має ергономічну форму, важить всього 480 грам, її зручно тримати в руці і здійснювати маніпуляції.

Додаткові можливості
Купити Remington R4000 STYLE SERIES можна по досить демократичній ціні. У комплекті до бритви також йде насадка-стайлер для формування власного стилю і щітка для очищення головок бритви від волосся. Корпус водонепроникний, бритву можна використовувати як на вологу шкіру під душем, так і на суху, якщо знадобиться голитися в поспіху. Плаваючі головки бритви Remington R4000 STYLE SERIES збережуть вашу шкіру без подряпин і подразнень.

Електробритва Remington R4000

Характеристики Електробритва Remington R4000

Артикул R4000
Вага 290 г
Виробник Remington
Габарити 15 х 5.9 х 5.9 см
Габарити упаковки 23.5 х 9 х 16 см
Живлення від акумулятора
Колір червоний; чорний
Модель R4000
Оснащення швидка зарядка; подвійний ряд лез; антибактеріальне покриття бриючих головок; led індикатор; відкидний тример з округленими лезами; трирівневий індикатор акумулятора
Також шукають з тримером
Час заряджання акумулятора 4 години
Час роботи від акумулятора 45 хвилин
Гарантія, міс 24
Призначення для чоловіків
Вага в упаковці 470 г
Країна виробництва Китай
Система для гоління роторна (обертальна)
Спосіб гоління сухе гоління; сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 3

Відгуки (0) Електробритва Remington R4000

Відгуків про цей товар ще не було.

Електробритва Remington R4000
Ви дивилися