Каталог
0
Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)
Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)
Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)

Знято з вироб./продажу

Опис Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)

Автомобільні освіжувачі повітря в формі всім відомої ялинки - це легендарна розробка компанії Wunder-Baum, яка вже протягом більше півстоліття не втрачає свою популярність на ринку автопарфюмерної продукції. Ароматизатори-ялинки Wunder-Baum виробляються в Європі і поставляються в більш, ніж 60 країн світу. Підвіски даного бренду відрізняються найбільш тривалою ефективністю, лаконічним дизайном і широким асортиментом ароматів.
Картонний освіжувач повітря Wunder-Baum Little Trees City Style представлений у вигляді класичної підвіски-ялинки, масою 5г, і призначений для закріплення на дзеркалі заднього виду. Під час руху автомобіля парфумерні частки ароматизатора будуть поступово розповсюджуватися в просторі, наповнюючи салон ніжною ароматною свіжістю.
Даний автомобільний ароматизатор є універсальним продуктом, і може використовуватися як для освіження салону авто, так і для будь-якого іншого інтер'єрного простору. Лінійка підвісок Wunder-Baum Little Trees представлена великим вибором ароматів і кольорів, завдяки чому зможе задовольнити смак будь-якого автомобіліста.
Освіжувач Wunder-Baum ефективно нейтралізує неприємні запахи в салоні автомобіля і наповнить його приємною свіжістю на весь період поїздки. А термін дії ароматичнго просочення ялинки від Wunder-Baum зберігається тривалий час.
Склад ароматних композицій Wunder-Baum розроблений таким чином, щоб максимально підвищити пильність і впевненість водія під час руху. Ароматна ялинка Wunder-Baum стане корисним і актуальним подарунком для будь-якого автомобіліста.

Характеристики Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)

Аромат urban style
Артикул 78042
Виконання полімерна фігурка
Виробник Little Trees
Місце встановлення підвісний
Модель Стиль города
Гарантія, міс 0
Об'єм сухий
Елементи кріплення підвісні
Консистенція просочення
Країна виробництва Іспанія

Відгуки (0) Ароматизатор для автомобіля Little Trees Стиль міста (78042)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися