Каталог
0
Монітор ASUS VY279HF
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Монітор ASUS VY279HF

Модель: VY279HF
Закінчується
7 048грн
Доставка 19.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Монітор ASUS VY279HF

Монітор ASUS VY279HF Eye Care створений із турботою про ваше здоров’я. Він оснащений технологією ASUS Eye Care Plus і володіє запатентованим антибактеріальним покриттям рамок корпусу та кнопок, а також сучасною панеллю IPS формату Full HD, яка забезпечує чудову якість зображення. Монітор ідеально підходить для віддаленого навчання, комфортної роботи та розваг завдяки частоті оновлення 100 Гц і підтримці технології Adaptive Sync – ви будете насолоджуватися плавним відображенням будь-якого контенту.

IPS-панель із широкими кутами огляду

27-дюймова IPS-панель із роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) здатна відображати 16,7 мільйонів відтінків, тому фотографії та відео відтворюються з приголомшливою деталізацією й реалістичністю. Кути огляду панелі складають 178°, завдяки цьому зображення практично не зазнає спотворень кольору при зміні кута, під яким користувач дивиться на екран.

Частота оновлення 100 Гц та підтримка технології Adaptive-Sync

Важливою характеристикою моніторів для ігор є час відгуку матриці. У моделі VY279HF за частоти оновлення екрана 100 Гц цей параметр становить всього 1 мілісекунду (за методом MPRT), що дозволяє повністю усунути візуальні артефакти у вигляді темних шлейфів за рухомими об’єктами в динамічних іграх і фільмах. Крім того, у цьому моніторі реалізована підтримка технології Adaptive Sync, завдяки якій усувається неприємний ефект розриву кадру й зменшується затримка відображення.

Технологія ASUS GamePlus

Оскільки ця модель орієнтована в першу чергу на геймерів, у ній реалізовані спеціальні функції, призначені для шанувальників комп'ютерних ігор, які активуються за допомогою кнопки GamePlus. Розроблені із залученням професійних геймерів, ці функції дозволяють гравцям найкращим чином використовувати свої ігрові навички та вдосконалювати їх.

Функція фільтрації синього світла від ASUS

Ця функція служить для захисту зору користувача від шкідливого впливу синьої складової світла. Її бездоганна реалізація підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TÜV Rheinland. Рівень фільтрації синього світла можна вибрати в екранному меню за допомогою інтуїтивного слайдера.

Усунення мерехтіння екрана

Робота за комп’ютером без втоми. Для усунення мерехтіння екрана в моніторі застосована технологія ASUS Flicker Free. Вона значно знижує стомлюваність очей при тривалому перебуванні за комп’ютером. Бездоганна реалізація цієї технології підтверджена сертифікатом лабораторії TÜV Rheinland.

Стійке антибактеріальне покриття

Рамка й кнопки монітора VY279HF оброблені антибактеріальним покриттям на основі іонів срібла. Такий захист допомагає підтримувати поверхню монітора в чистоті, знижуючи бактеріальну адгезію на 99,9%. Тим самим, зменшується ймовірність поширення потенційно шкідливих бактерій при контакті.

Монітор ASUS VY279HF

Характеристики Монітор ASUS VY279HF

Артикул VY279HF
Вага без упаковки 4.11 кг
Вага з упаковкою 6 кг
Вбудовані колонки немає
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 27"
Дозвіл 1920 x 1080
Колір чорний
Контрастність статична 1300:1
Крок між пікселами, мм 0.311
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Модель VY279HF
Особливості гніздо для замка Kensington
Підсвічування LED
Покриття матове
Регулювання нахилу -5° ~ 23°
Регулювання положення регулювання нахилу
Розміри без підставки 613 х 365 х 50 мм
Розміри з підставкою 613 х 436 х 202 мм
Співвідношення сторін 16:9
Споживана потужність в робочому режимі 15 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Також шукають TFT; LCD; великі; для фільмів
Технології поліпшення зображення Flicker Free; Low Blue Light; Trace Free Technology; GamePlus; Color Temperature Selection; QuickFit; Eye Care Plus
Тип матриці IPS
Тип монітора Безрамковий; Широкоформатний; Для дому та офісу; Геймерський
Частота оновлення екрану 100 Гц
Яскравість 250 кд/м2
Гарантія, міс 24
Інтерфейси та підключення 1 х HDMI; 1 x Нeadphone
Час реакції матриці 1мс (MPRT)
VESA 100x100 мм
Ширина видимої області 597.888 мм
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Монітор ASUS VY279HF

Відгуків про цей товар ще не було.

Монітор ASUS VY279HF
Ви дивилися
Залишити відгук
7 048грн
Закінчується