Каталог
0
Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)
Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)
Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)
749грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)

Модель: GKCH010ORI
Закінчується
749грн
Доставка 24.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)

Придворні інтриги – це дуже цікаво! Звичайно, краще за ними спостерігати збоку, адже брати участь може бути дуже небезпечно. Найяскравіші події відбуваються тоді, коли хтось із правителів помирає. Коли ж це сам король Франції, то битва за владу обіцяє бути справді спекотною. Будуть і вбивства, і підстави, і шпигунські ігри, і спроби отруювати членів опонентів. І все це заради того, щоб отримати якнайбільше влади у настільній грі Оріфламма, яка була локалізована українською компанією Geekach. Вам завжди слід пам'ятати лише одну річ – інтереси сім'ї понад усе. Тому заради цього можна вдатися до будь-яких кроків. Але й суперники, швидше за все, думають так само...

Влада просто так не дається!

Орифлама – це стратегічна гра на блеф, в якій учасники протягом шести раундів намагатимуться накопичити якнайбільше жетончиків впливу. І навіть не так важливо збирати його собі, як завадити закріпити позиції опонентам.

На початку партії кожен учасник отримує 10 карток (усі набори сімей однакові), з яких 3 відкладаються і не братимуть участі у грі. Також ви все одразу отримуєте у свій запас по одному жетону впливу, щоб суперники мали що красти у вас!

Кожен із шести раундів ділиться на дві прості фази: викладання карт та їх активація. Протягом першої частини кожен учасник у порядку ходу повинен викласти одного зі своїх членів сім'ї особою вниз на початок або на кінець спільного для всіх гравців ряду. Також є варіант, коли можна розміщувати свої карти на раніше розіграні зі своєї сім'ї. Щоправда, у такий спосіб ви перекриваєте її властивість.

Другий етап дозволяє активувати карти у ряду. Щоправда, і тут учасники мають вибір, що робити зі своїми членами сімей. Якщо карта лежить обличчям вниз, замість того, щоб її перевертати, можна покласти на неї жетон впливу. Як тільки ви її перевернете, то отримаєте всю цю силу у свій запас. Крім того, всі карти, що лежать вгору, виконують свої властивості. Тут представлені всі види придворних інтриг, тому можна добре зробити собі, так і серйозно вставити палиці в колеса суперників. Переможе той із вас, хто після шостого раунду матиме більше впливу.

Прийде хитрувати, якщо хочете мати силу

У стратегічній картковій настільній грі Оріфлама учасники відчують на собі все те, що відбувається при розподілі влади після смерті короля. Кожна сім'я намагається зайняти найвигідніше місце, тому не проти використовуватиме для цього і брудні методи. Здавалося б, компонентів мінімум, але вони створюють справді цікаву гру!

Не нікого обманюватимемо – як правило, король взагалі нічого не вирішує в державі, вся влада тримається в руках заможних сімей. У настільній грі Дилема короля вам доведеться робити багато виборів, які матимуть вплив на розвиток держави. Головне – випадково не зробити так, щоб короля скинули передчасно, інакше доведеться знову будувати свою систему впливу.

Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)

Характеристики Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)

Артикул GKCH010ORI
Вік від 10 років
Виробник Geekach Games
Комплектація 50 карт персонажів та інтриг (5 наборів по 10 карт), 70 жетонів впливу (з номіналом 1 і 5), жетон першого гравця, маркер черговості подій, правила.
Матеріал картон
Мова українська
Модель Орифлама (Oriflamme) Українською
Гарантія, міс 0
Призначення для підлітків; для всієї родини; для компанії
Жанр логічні
Країна виробництва Україна
Кількість гравців від 3 до 5
Розміри коробки 21 x 5 x 15 см

Відгуки (0) Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)

Відгуків про цей товар ще не було.

Настільна гра Geekach Games Орифлама (Oriflamme) Українською (GKCH010ORI)
Ви дивилися