Каталог
0
Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)
Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)
Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)
1 889грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)

Модель: 1137413
Закінчується
1 889грн
Доставка 24.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)

Величезна незвідана земля для дослідження

Досліджуйте величезні відкриті світи в Аризоні та Карпатах. Обирайте місії від різних підрядників і вирушайте в експедиції цими незвіданими землями.

Поклик до пригод

Адаптуйтеся до викликів природи та розгадайте таємниці величезних незвіданих земель. Відправляйтеся в безкраї дикі простори від посушливих пустель і дрімучих лісів до найкрутіших гір, повних захованих скарбів і забутих руїн.

Технології до ваших послуг

Очолюйте дослідницькі місії, керуючи різноманітними всюдиходами підступними стежками, використовуючи передові технології та високотехнологічні інструменти для подолання перешкод.

  • Лебідка: Багатозадачний інструмент, який дозволяє хапатися за дерева або переносні якорі, щоб вибратися зі скрутного становища і притягнути до себе застряглих розвідників або вантажівки.
  • Металошукач: Ідеальний пристрій для пошуку схованок з інструментами чи припасами. Найкращий спосіб уникнути блокування через брак пального чи гвинтів.
  • Ехолот: Найкращий пристрій для зондування навколишніх вод, щоб запобігти безповоротному затопленню двигуна в глибоких озерах або річках.
  • Дрон: Маленький друг, який може отримати огляд величезної частини місцевості та виділити цікаві місця. Дуже допомагає визначити шлях, яким слід рухатися.
  • Якір: Портативний гак, який може замінити відсутність дерев або стовбурів у навколишньому середовищі, коли потрібно вибратися з багнюки або піднятися на схил за допомогою лебідки.

Плануйте свої експедиції

Зберіть команду фахівців і сплануйте свій шлях для дослідження величезних мап Аризони та Карпат.

  • Завдяки постійному GPS-зв'язку відстежуйте своє місцеперебування, щоб знайти найкращий маршрут для досягнення поставленої мети.
  • Подорож буде нелегкою, і, можливо, вам знадобляться експерти та спеціалісти на борту вашої команди.
  • Розбудовуйте свою базу та спостерігайте за її зростанням, інвестуючи свої кровно зароблені гроші, отримуючи додаткові спеціальні бонуси від своєї інфраструктури.

Все починається з вантажівки

Налаштуйте свій всюдихід. Модифікуйте окремі компоненти, щоб підвищити продуктивність і пристосувати свою їзду до ваших місій.

  • Клас важких вантажівок: Підкорюйте найскладніші ділянки місцевості з класом важких вантажівок — потужною машиною, створеною для виконання надважких завдань.
  • Важкий клас розвідників: Поєднуйте потужність та універсальність з важким розвідувальним автомобілем класу Heavy Scout - надійним транспортним засобом, придатним як для пересіченої місцевості, так і для стратегічної розвідки.
  • Легкий клас розвідників: Швидко та витончено пересувайтеся складними ландшафтами за допомогою легкого класу розвідників, призначеного для розвідки та швидких маневрів.
Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)

Характеристики Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)

Артикул 1137413
Виробник Sony
Модель Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4]
Гарантія, міс 0
Країна виробництва США

Відгуки (0) Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)

Відгуків про цей товар ще не було.

Гра Sony Expeditions: A MudRunner Game, BD диск [PS4] (1137413)
Ви дивилися