Каталог
0
Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)
Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)
Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)
95 879грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

Модель: VOA040K001
Закінчується
95 879грн
Доставка 25.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

Вибравши повнокадрову фотокамеру Nikon Z 5, ви отримуєте відмінну можливість досягти нових висот у фото- і відеозйомці. Відмітна риса беззеркальной фотокамери – байонет Z від Nikon – найширший в світі повнокадровий байонет об'єктива. На матрицю фотокамери потрапляє більше світла, що дає вам свободу створювати зображення з більшою деталізацією, глибиною і з кращими квітами.

Весь світ в кадрі

Досягніть нового рівня деталізації ваших фотографій і відеороликів, незалежно від того, що ви знімаєте. Завдяки полнокадровой матриці, потужному процесору EXPEED 6 і сверхрезкому електронного видошукача фотокамера Nikon Z 5 дозволяє легко створювати повнокадрові зображення. Ви навіть можете кадрувати фотографії без втрати деталей, що ідеально підходить для друку знімків і веб-сайтів.

притягають зображення

Портрети з багатими тональними переходами. Відеоролики з дуже малою глибиною різкості. Повнокадрова 24,3-мегапіксельна CMOS-датчик зображення в повній мірі використовує Світлозбираючі можливості надширокого байонета Z для отримання чудових результатів.

Чудові результати при будь-якому освітленні

Насолоджуйтесь свободою миттєвої адаптації до змінюється висвітлення завдяки широкому діапазону чутливості від 100 до 51 200 одиниць ISO. Не думайте про шум – отримуйте чіткі зображення з неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.

Система зменшення вібрації: без коливань

Потужна вбудована система придушення вібрацій по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше, ніж без неї. Незалежно від того, який об'єктив NIKKOR Z ви використовуєте, кадри залишаються різкими, а в відеороликах відсутня тремтіння.

Невеликий комплект, велика сила

Повнокадрова фотокамера Nikon Z 5 – портативна і потужна, як і об'єктив NIKKOR Z 24-50 мм, що входить в базовий комплект Z 5. Цей об'єктив NIKKOR Z є найменшим на ринку повнокадровим зум-об'ектівом.¹ З його допомогою завжди можна досягти чудових результатів зйомки – від інтригуючих широких кутів до експресивних портретів.

різка фокусування

273-точкова система гібридної АФ забезпечує швидку, точну і плавну роботу об'єктива. Об'єкти захоплюються і залишаються у фокусі, незалежно від того, де вони знаходяться в кадрі.

вчинені портрети

Приголомшливі знімки людей, собак і кішок. При зйомці фотографій ви можете зафіксуватися на об'єкті і утримувати його у фокусі, навіть якщо він рухається.

Подвійні гнізда для карт пам'яті

Два гнізда підтримують швидкі SD-карти UHS-II. Легко налаштуйте гнізда, щоб використовувати одну карту для зйомки, а іншу – для резервного копіювання. Або зберігайте відеоролики на жодній карті, а фотографії – на інший.

Міцна, але легка

Корпус з міцного і легкого магнієвого сплаву і надійна герметизація захищають фотокамеру від пилу і вологи. Кнопки і кожна рухома частина корпусу надійно захищені від попадання пилу і крапель води.

Сверхрезкій електронний видошукач

Те, що ви бачите в електронному видошукачі високої чіткості з роздільною здатністю 3690 тис. Точок – це саме те, що ви отримаєте в результаті. Основні налаштування, такі як експозиція, ISO і баланс білого, застосовуються в режимі реального часу.

Нахиляйте, торкайтеся, перегортайте

Підберіть потрібні кути за допомогою поворотного сенсорного екрану і торкніться для фокусування. Легко проведіть по екрані фотографії та відеоролики, перевіряйте знімки двічі торкнувшись, щоб побачити область зображення в масштабі 100%.

Всі можливості для творчості

Створюйте фотографії та відеоролики в власному стилі. Система Picture Control від Nikon дозволяє застосовувати унікальні творчі фільтри і здійснювати попередній перегляд в реальному часі в електронному видошукачі або на моніторі.

Плавні відеоролики у форматі 4K

Перетворіть звичайні моменти в кіно. Фотокамера Nikon Z 5 знімає різкі епізоди в форматі 4K Ultra HD, а повнокадрові об'єктиви NIKKOR Z забезпечують чудову глибину різкості. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відеозйомку, і створюйте неймовірні цейтраферні відеоролики за допомогою вбудованих функцій фотокамери.

Повнокадровий зум-об'єктив компактних розмірів

NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 – надкомпактний зум-об'єктив, що забезпечує різкі знімки, наповнені деталями та квітами. Знайдіть нові можливості для самовираження завдяки цьому портативному і універсального об'єктиву. Ви можете створювати приголомшливі кадри і відеоролики в приміщеннях і на природі.

Досліджуйте власні можливості

Компактний розмір цього об'єктива NIKKOR Z змусить вас задуматися про те, що ви знаєте про повнокадрових зум-об'єктивах. Будучи самим маленьким і легким повнокадровим зум-об'єктивом, NIKKOR Z 24-50 мм вигідно вирізняється з-поміж громіздких і важких моделей. Компактний і різкий, він готовий відобразити життя так, як її бачите ви. Де б ви не були.

Широкі можливості підключення

Вбудовані Wi-Fi® і Bluetooth® спрощують обмін, а додаток Nikon SnapBridge може перетворити ваш телефон в потужний аксесуар. Без праці передавайте фотографії або відеоролики або перетворите мобільний пристрій в дистанційний монітор і контролер.

Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

Характеристики Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

Інтерфейси HDMI; USB Type-C; 3.5 мм
Артикул VOA040K001
Бездротовий зв'язок Wi-Fi; Bluetooth
Виробник Nikon
Колір чорний
Матеріал корпусу магнієвий сплав
Модель Z5 + 24-50 f4-6.3
Поле зору 100 %
Тип живлення EN-EL15c
Тип матриці КМОП (CMOS)
Гарантія, міс 24
Розмір матриці 35.9 x 23.9 мм
Сенсорний екран так
Країна виробництва Китай
Стабілізація цифрова
Витримка 1/8000 - 30 с
Мінімальна відстань фокусування 35 см
Максимальна діафрагма f/4.5-6.3
Тип фотокамер Дзеркальні
Лінійка Z
Число ефективних пікселів 24.3 Mpx
Процесор обробки зображення EXPEED 6
Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit)
Підтримка змінних об'єктивів так
Байонет Nikon Z
Тип автофокусу гібридне автофокусування; ручна; авто
Підсвічування автофокусу так
Ручне фокусування так
Фіксація автофокусування є
Серійна зйомка так
Автоспуск є
Покадровая зйомка так
Максимальний розмір фотографії 6016 x 4016
Формат запису знімків JPEG; RAW; NEF
Макс. роздільна здатність запису відео 3840x2160
Відео зі звуком є
Тип видошукача електронний
Розмір ЖК-екрану дисплей 3.2"
Поворотний екран так
Спалах башмак
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Штативне гніздо стандартне
Фізичні розміри (д/в/г) 134 х 100.5 х 69.5 мм
Тип кольорового фільтра основні кольори
Режими автофокусування однокадрова; стежача; інтелектуальна; автоматичний; багатозонний; ручне; гібридний
Мінімальна фокусна відстань 24 мм
Максимальна фокусна відстань 50 мм
Об'єктиви в комплекті NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3
Вибір точки автофокусування Авто; Ручной

Відгуки (0) Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

Відгуків про цей товар ще не було.

Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)
Ви дивилися