Каталог
0
Монітор ViewSonic VX3218C-2K
Монітор ViewSonic VX3218C-2K
Монітор ViewSonic VX3218C-2K
16 249грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Монітор ViewSonic VX3218C-2K

Модель: VX3218C-2K
Закінчується
16 249грн
Доставка 25.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Монітор ViewSonic VX3218C-2K

ViewSonic VX3218C-2K оснащений 32-дюймовим QHD-дисплеєм з вигином 1500R для захоплюючого ігрового процесу. Надвисока частота оновлення 165 Гц робить ваші ігри неймовірно плавними. Лаконічний дизайн дисплея без рамок покращує враження від великого екрана. AMD FreeSync Premium запобігає розривам і ривкам зображення, забезпечуючи плавний ігровий процес, а час відгуку MPRT 1 мс дає змогу вам реагувати в грі швидко й точно. VX3218C-2K також має ексклюзивні передустановки ViewMode від ViewSonic, які забезпечують оптимальну продуктивність екрана для різних застосунків, як-от ігри, редагування або перегляд фільмів. Крім того, входи DisplayPort і HDMI забезпечують гнучкі можливості під'єднання для ігор і розваг. Енергоощадний еко-режим ViewSonic регулює яскравість до оптимального значення, щоб знизити енергоспоживання і стомлюваність очей, а також продовжити термін служби монітора.

Повне занурення

32-дюймовий дисплей 1500R ідеально підходить для того, щоб повністю зануритися в улюблені ігри. Вигнутий екран забезпечує більший комфорт і глибше занурення. Незалежно від вашої улюбленої гри, чи то шутер від першої особи, чи то перегони, чи то стратегія в реальному часі, надвисока частота оновлення 165 Гц практично усуває затримки та розмитість зображення. Таким чином, ви можете насолоджуватися плавним ігровим процесом і бездоганною графікою.

Миттєва реакція

Кожна мілісекунда має вирішальне значення, а швидкий час відгуку 1 мс (MPRT) зводить до мінімуму розмиття й ореоли, допомагаючи вам здобувати більше перемог у грі. Завдяки технології AMD FreeSync монітор може адаптуватися, щоб у зображенні було менше ривків і зависань.

Пробирайтеся крізь темряву

Дивіться та плавно пересувайтеся в тіні за допомогою функції стабілізації чорного від ViewSonic. Коли цю функцію ввімкнено, найтемніші сцени підсвічуються для поліпшення видимості, щоб ви могли бачити дрібніші деталі та випереджати супротивників.

Мега динамічна контрастність

Надвисокий коефіцієнт динамічної контрастності 80M:1 надає зображенню глибину, додаючи чіткості найтемнішим і найяскравішим кольорам на екрані, щоб забезпечити зображення з найдрібнішими деталями.

Комфорт під час перегляду

Технологія захисту від мерехтіння Flicker-Free і фільтр синього світла допомагають знизити навантаження на очі та втому від тривалого часу, проведеного за екраном під час ігрового марафону.

Вбудовані динаміки

Монітор підкреслює неймовірну продуктивність екрана стереозвуком, який доповнює ваш ігровий досвід.

Індивідуальні ігрові режими

Ексклюзивний режим ViewMode від ViewSonic пропонує спеціальні налаштування для різних сценаріїв використання. Ці передустановки забезпечують оптимальні характеристики перегляду для кожного сценарію. Ігровий режим об'єднує попередньо відкалібровані ігрові налаштування FPS, RTS і MOBA з внутрішньоігровим тестуванням і налаштуваннями для найкращого поєднання кольорів і технологій.

Монітор ViewSonic VX3218C-2K

Характеристики Монітор ViewSonic VX3218C-2K

Артикул VX3218C-2K
Вага без упаковки 4.8 кг
Вага з упаковкою 7 кг
Вбудовані колонки так
Виробник ViewSonic
Діагональ дисплея 31.5"
Дозвіл 2560 x 1440
Контрастність динамічна 80 000 000:1
Контрастність статична 3500:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Модель VX3218C-2K
Співвідношення сторін 16:9
Споживана потужність в робочому режимі 31 Вт
Тип матриці VA
Частота оновлення екрану 165 Гц
Яскравість 250 кд/м2
Гарантія, міс 24
Час реакції матриці 1мс
VESA 100x100 мм
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Монітор ViewSonic VX3218C-2K

Відгуків про цей товар ще не було.

Монітор ViewSonic VX3218C-2K
Ви дивилися
Новинка
Залишити відгук
16 249грн
Закінчується