Каталог
0
Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)
Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)
Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)
55 349грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)

Модель: NH.QSGEU.003
Закінчується
55 349грн
Доставка 07.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)


Графічні процесори для ноутбуків NVIDIA GeForce RTX серії 40
Графічні процесори NVIDIA GeForce RTX 40-ї серії для ноутбуків – це неймовірна швидкість для геймерів і творців контенту. Вони працюють на базі надзвичайно ефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, яка забезпечує якісний стрибок як у продуктивності, так і в комп’ютерній графіці зі штучним інтелектом.

Продуктивність на базі штучного інтелекту та реалістична графіка
Отримайте якісний стрибок продуктивності в іграх і програмах для створення контенту DLSS 3.5 зі штучним інтелектом, створіть реалістичні віртуальні світи з повнім трасуванням променів.

NVIDIA DLSS 3.5
DLSS 3.5 з новими тензорними ядрами четвертого покоління й прискорювачем оптичних потоків на графічних процесорах GeForce RTX серії 40 використовує ШІ для створення додаткових високоякісних кадрів.

Трасування променів
Архітектура Ada розкриває всю красу трасування променів, імітуючи поведінку світла в реальному світі. Насолоджуйтеся неймовірно деталізованими віртуальними світами, як ніколи раніше.

Технології NVIDIA Max-Q
NVIDIA Max-Q – це надсучасний набір технологій на базі ШІ, які оптимізують вашу систему для досягнення максимальної ефективності. Завдяки йому тонкі ноутбуки можуть працювати надзвичайно швидко й тихо та при цьому ощадно споживати заряд батареї.

Епоха візуальної довершеності
Спостерігайте за успіхами своїх віртуальних завоювань у якості Full HD на 15.6–дюймовому широкоформатному екрані зі співвідношенням сторін 16:9 і частотою оновлення 144 Гц. Це майже як портал в ігровий світ просто у вас на колінах.

Зберігайте холодний розум
Уникайте перегріву навіть у найгарячіші моменти завдяки двом інноваційним вентиляторам і ефективній системі відведення теплого повітря з корпусу Nitro V 15. Навіть у розпал міжгалактичних конфліктів ваш ноутбук залишатиметься холодним, як відкритий космос.

Залишайтеся на зв’язку
Поринайте в гру, де б ви не були. Удома на дивані? Вас виручить швидке й надійне з’єднання Wi-Fi 6. В інтернет-кафе? Скористайтеся перевагами з’єднання Gigabit Ethernet. З Nitro V 15 ви завжди і всюди на коні.

Жодних обмежень із NitroSense
Проявіть стратегічний підхід до ігор зі службовою програмою NitroSense. Налаштуйте систему персонально під свій стиль – чи то підкрутіть вентилятори пошвидше для запеклих боїв, чи підкоригуйте підсвітку для повнішого занурення в дослідження нових світів.

Підсвітка
Налаштуйте освітлення відповідно до власної теми. Тут багато різних налаштувань, тому не поспішайте.

Режими роботи
Три основні режими: «Тихий», «Збалансований» і «Продуктивний»; для роботи від батареї можна вибрати режим «Збалансований» або «ECO».

Керування вентиляторами
Можна вибрати автоматичний режим чи максимальне охолодження або ж налаштувати власний режим, що відповідає вашим потребам.

Якісний голосовий і відеозв’язок
Звук DTS X: Ultra дає вам вагому перевагу в космічних баталіях. А технології зниження шумів Acer PurifiedView та PurifiedVoice на основі ШІ забезпечують максимально чіткий зв’язок у команді.
Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)

Характеристики Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)

Артикул NH.QSGEU.003
Виробник Acer
Модель Nitro V 15 ANV15-41
Гарантія, міс 0
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-41 (NH.QSGEU.003)
Ви дивилися
Новинка
Залишити відгук
55 349грн
Закінчується