Каталог
0
Кухонний комбайн MPM MRK-20
Кухонний комбайн MPM MRK-20
Кухонний комбайн MPM MRK-20
8 843грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кухонний комбайн MPM MRK-20

Модель: MRK-20
Закінчується
8 843грн
Доставка 18.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Кухонний комбайн MPM MRK-20

Відкрийте секрет ідеальних страв разом із планетарним роботом MPM MRK-20. Незалежно від того, чи ви є досвідченим кухарем або тільки починаєте свій кулінарний шлях, MRK-20 полегшить вам приготування різних страв. Апарат змішує, розмішує, подрібнює, замішує та збиває маси для тортів та соусів. Завдяки планетарному руху міксер не лише обертається навколо чаші, а й обертається навколо власної осі, забезпечуючи ретельне перемішування всіх інгредієнтів. Тепер ваші коржики будуть пишними, а соуси – ідеально гладкими!

Планетарний робот MRK-20 - це не тільки кухонний прилад, це ще й стильне доповнення, яке чудово впишеться в будь-який кухонний інтер'єр, а завдяки оригінальному дизайну надасть йому неповторного характеру.

Висока потужність

Планетарний робот оснащений двигуном максимальною потужністю 2600 Вт. Незалежно від того, чи ви готуєте пишні коржі, гладкі креми або густі маси для хліба або паштетів – MRK-20 легко впорається з будь-яким завданням.

Дві миски та силіконова лопатка

Багатофункціональний робот MRK-20 має дві чаші, завдяки яким ви зможете приготувати улюблені страви набагато швидше. Місткі, 7-літрові чаші з ручкою виготовлені з неіржавіючої сталі, їх можна легко встановлювати та знімати з пристрою. У комплект також входить кришка для чаші, яка збереже чистоту на кухні навіть під час найбільших кулінарних революцій, і силіконова лопатка для перемішування або вилучення готових страв, що не ушкоджує поверхню чаш.

6-ступеневе регулювання швидкості та імпульсна функція

Готувати їжу з планетарним роботом MRK-20 легко та зручно. 6-ступеневе регулювання швидкості дозволяє підібрати відповідну швидкість роботи пристрою в залежності від страви, що готується, і точно контролювати процес змішування і збивання. Функція "Пульс" відмінно підходить для поступового подрібнення інгредієнтів, особливо твердих або щільних.

Три змінні міксери

  • Міксер із силіконовим покриттям використовується для подрібнення та змішування мас середньої консистенції. Особлива форма міксера та силіконові смужки гарантують чудові результати змішування. Ви швидко приготуєте тісто для млинців, оладок, кремів, начинок та різних видів начинок та пюре.
  • Міксер для збивання легких мас використовується для вершків, яєчних білків або бісквітів і робить вироби не тільки легкими та пишними, а й правильно провітрюваними.
  • Крюкоподібний міксер використовується для замісу та замішування важких інгредієнтів та мас. Швидко та ефективно замішує тісто, наприклад, для домашньої пасти, пельменів, піци, хліба, булочок чи пончиків.

Безпечне використання

Протиковзні ніжки гарантують стійкість пристрою під час роботи, а захист від увімкнення при неправильній установці забезпечує безпеку під час використання.

Кухонний комбайн MPM MRK-20

Характеристики Кухонний комбайн MPM MRK-20

Артикул MRK-20
Виробник MPM
Колір нержавіюча сталь
Модель MRK-20
Насадки насадка для тіста; насадка для збивання; вінчик
Потужність 2600 Вт
Режими імпульсний режим
Тип кухонна машина
Функції змішування; замішування тіста
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 6
Особливості захист від бризок; нековзні ніжки
Вага 6.2 кг
Країна виробництва Китай
Об'єм основної чаші 7 л
Об'єм чаші блендера відсутня

Відгуки (0) Кухонний комбайн MPM MRK-20

Відгуків про цей товар ще не було.

Кухонний комбайн MPM MRK-20
Ви дивилися
Новинка
Залишити відгук
8 843грн
Закінчується