Каталог
0
Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M7650
Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M7650
Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M7650
11 898грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M7650

В наявності
11 898грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: M7650
Гарантія, міс: 12
Модель: M7650
Виробник: TP-Link
Країна виробництва: Китай
Доставка 26.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Встигайте більше завдяки швидкому мобільному з'єднанню зі швидкістю до 300 Мбіт/с

TP-Link M7450 підтримує мережу 4G LTE стандарту LTE-A Cat.6, в якій використовується агрегування операторів зв'язку. Ця передова технологія об'єднує фрагментований діапазон LTE у "віртуальний" ширший діапазон для збільшення швидкості передавання даних, щоб забезпечити швидку швидкість 4G до 300 Мбіт/с. Ви можете насолоджуватися HD-фільмами без перерви, завантажувати файли за лічені секунди і плавно грати в онлайн-ігри.

Одночасне використання Wi-Fi AC1200 для 32 бездротових пристроїв

M7450 забезпечує 2-діапазонний Wi-Fi з можливістю вибору: 867 Мбіт/с на частоті 5 ГГц або 300 Мбіт/с на частоті 2,4 ГГц. Він може легко обмінюватися 4G/3G-з'єднанням із 32 бездротовими пристроями, як-от планшети, ноутбуки та мобільні телефони, одночасно. З цим зручним компаньйоном ви можете ділитися своїм Wi-Fi з друзями всюди.

Потужність для безперервної роботи. Робота протягом усього дня близько 15 годин

M7450 оснащений потужним акумулятором ємністю 3000 мАг. Сам по собі, він може працювати без зусиль до 15 годин на повній потужності та перебувати в режимі очікування понад 900 годин. M7450 можна підзарядити через кабель Micro-USB, під'єднавши до ноутбука, портативного зарядного пристрою або адаптера для нескінченних годин спільного використання 4G.

Ваш ідеальний щоденний партнер по Wi-Fi

Плавні вигини та елегантний компактний дизайн роблять легкий M7450 ідеальним для особистих подорожей, ділових поїздок, активного відпочинку та всього, куди б вас не занесло життя.

Просунутий екран і меню для простоти використання

Інтуїтивно зрозумілий екран M7450 дає змогу легко дотримуватися бюджету на передавання даних і уникати перевищення місячного ліміту даних. На екрані також відображається інформація про час автономної роботи, рівень сигналу, стан Wi-Fi, підключених користувачів і багато іншого.

Бездротовий обмін мультимедійними даними за допомогою карти MicroSD

Тепер стало як ніколи просто обмінюватися фотографіями, музикою, відео та іншими даними в мобільній мережі з карти пам'яті MicroSD (підтримуються карти об'ємом до 32 ГБ.

Просте керування за допомогою програми tpMiFi App

За допомогою програми tpMiFi App ви можете легко отримати доступ і керувати M7450 з підключених пристроїв iOS/Android. Застосунок tpMiFi дає змогу встановлювати обмеження на передавання даних, контролювати, які пристрої можуть отримати доступ до вашого Wi-Fi, надсилати повідомлення й обмінюватися медіафайлами з/з знімної карти MicroSD.

Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M7650

Характеристики

Артикул M7650
Гарантія, міс 12
Модель M7650
Виробник TP-Link
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M7650