Каталог
0
Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)
Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)
Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)
94 799грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)

Модель: NH.QSLEU.001
Закінчується
94 799грн
Доставка 02.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)

Acer Nitro 16 AMD
Відкрийте для себе світ, у якому робота і розваги зливаються воєдино, з Acer Nitro 16 AMD. Цей ноутбук, створений для енергійних підприємців і захоплених геймерів, послужить каталізатором нових ідей та ігрового азарту. Це не просто інструмент - це ваш вірний супутник на шляху до успіху та пригод.

Новий рівень можливостей для кожного завдяки ШІ
Відкрийте для себе нові першокласні можливості завдяки надійним продуктивним процесорам AMD Ryzen серії 8040 з інноваційними технологіями ШІ Ryzen. Скористайтеся міццю передових обчислень для роботи, розваг і використання рішень із підтримкою ШІ.

Відеокарти NVIDIA GeForce RTX серії 40 для ноутбуків
Відеокарти GeForce RTX серії 40 для ноутбуків забезпечують функціональність найшвидших у світі ноутбуків для геймерів і авторів контенту. Ноутбуки з відеокартою RTX серії 40, створені на базі надефективної архітектури Ada Lovelace, оснащені спеціальними тензорними ядрами з підтримкою ШІ, які забезпечують нові можливості застосування штучного інтелекту, недоступні для звичайних ноутбуків. Оцініть значний стрибок продуктивності з технологією DLSS 3.5 і реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, технології Max-Q на базі ШІ оптимізують продуктивність системи, енергоспоживання, час автономної роботи та акустичну систему для максимальної ефективності.

Висока продуктивність завдяки ШІ та реалістична графіка
Завдяки тензорним ядрам 4-го покоління та прискорювачу оптичного потоку, на базі яких працюють відеокарти GeForce RTX серії 40, технологія DLSS 3.5 використовує можливості ШІ для створення додаткових кадрів високої якості.

Реалістичне освітлення з трасуванням променів
Архітектура Ada дає змогу розкрити всі можливості трасування променів, імітуючи поведінку світла в реальному світі. Завдяки потужним можливостям відеокарти RTX серії 40 для ноутбуків і ядрам RT третього покоління ви зможете насолоджуватися неймовірно деталізованими віртуальними світами.

Оптимізована потужність і продуктивність
Набір технологій на базі ШІ оптимізує кожен аспект ноутбука - відеокарту, процесор, пам'ять, теплові характеристики, програмне забезпечення, дисплей і багато іншого - і дає змогу створювати потужні, але водночас тонкі та безшумні пристрої.

RTX з можливостями ШІ
Дізнайтеся про переваги RTX з можливостями ШІ. Від розширених творчих можливостей і надвисокої продуктивності до блискавичного ігрового процесу - уся міць ШІ на ПК з ОС Windows завдяки відеокартам NVIDIA RTX і GeForce RTX.

ШІ для ігор
Виведіть ігровий процес на новий рівень завдяки RTX. Функція прискорення на базі ШІ та технологія DLSS 3.5 забезпечують максимальну продуктивність більш ніж 300 ігор і додатків.

ШІ для творчості
Озбройтеся потужними інструментами для створення контенту - понад 100 застосунків для творчості на базі RTX з можливостями ШІ, включно з набором застосунків Adobe Creative Cloud, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio та багато інших. Перетворіть робочі процеси за допомогою набору інструментів NVIDIA Studio з підтримкою ШІ та швидко втілюйте свої творчі ідеї з технологіями нового покоління, включно з DLSS і OptiX.

ШІ для продуктивної роботи
Оптимізуйте повсякденну роботу за допомогою прискорення RTX. Використовуйте ШІ для складання документів, написання електронних листів, аналізу інформації тощо. Насолоджуйтесь переглядом якісного потокового відео на популярних платформах, як-от YouTube і Netflix, з автоматичним масштабуванням до роздільної здатності 4K за допомогою RTX Video Super Resolution. Крім того, оцініть можливості обробки голосу і відео за допомогою алгоритмів ШІ NVIDIA Broadcast при проведенні відеоконференцій.

Яскраві враження, блискучі перемоги
Насолоджуйтеся кожним кадром на барвистому 16-дюймовому екрані WQXGA з частотою оновлення 165 Гц і точністю передачі кольору sRGB 100%. Цей дисплей призначений не тільки для ігор: він розширює можливості для роботи та розваг, завдяки чому кожна деталь стає яскравою, а кожен рух - більш плавним.

Готовність до викликів завтрашнього дня завдяки ШІ
Будьте готові до технологій ШІ, що постійно розвиваються, і насолоджуйтеся зручнішими та приємнішими робочими процесами завдяки ПК Nitro 16 AMD з можливостями ШІ, у який інтегровано нову технологію штучного інтелекту від AMD - AMD Ryzen AI - і власні рішення від Acer.

Copilot у Windows
Copilot - це рішення для підвищення продуктивності на базі генеративного ШІ для Windows 11. Виконуйте завдання швидше навіть під час використання декількох додатків. Доступ до інструменту можна отримати одним натисканням кнопки за допомогою Copilot Key.

Acer PurifiedView
Оцініть такі функції, як автоматичне кадрування, поліпшене розмиття фону та корекцію погляду, що підвищують якість відеоконференцій за допомогою ШІ, а також технологію Acer TNR, що збільшує чіткість зображення навіть при слабкому освітленні.

Acer PurifiedVoice 2.0
Використовуючи алгоритми ШІ та 3-й мікрофон для виявлення та придушення небажаного фонового шуму, технологія Acer PurifiedVoice 2.0 забезпечує чистий звук без спотворень для приємнішого спілкування.

Охолодження
Розширюйте межі своїх можливостей, не перевищуючи допустимий тепловий поріг завдяки передовій системі охолодження. Рідка металева термопаста, а також конструкція, що забезпечує ефективне розсіювання тепла, невпинно працюють на охолодження вашого пристрою, гарантуючи стабільність і комфорт під час тривалого використання.

Абсолютна точність
Оптимізуйте своє ігрове та робоче середовище за допомогою NitroSense - великого набору інструментів налаштування, що дають змогу керувати продуктивністю ноутбука. Регулюйте швидкість обертання вентиляторів, режими живлення і підсвічування відповідно до ваших робочих процесів або стилю гри, щоб забезпечити по-справжньому індивідуальний підхід.

Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)

Характеристики Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)

Артикул NH.QSLEU.001
Виробник Acer
Модель Nitro 16 AN16-42
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-42 (NH.QSLEU.001)
Ви дивилися
Залишити відгук
5 939грн
Закінчується
Залишити відгук
5 736грн
Закінчується
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу