Каталог
0
Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 PTN16-51 (NH.QSBEU.003)
Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 PTN16-51 (NH.QSBEU.003)
Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 PTN16-51 (NH.QSBEU.003)
169 198грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 PTN16-51 (NH.QSBEU.003)

Модель: NH.QSBEU.003
В наявності
169 198грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: NH.QSBEU.003
Гарантія, міс: 12
Модель: Predator Triton Neo 16 PTN16-51
Виробник: Acer
Країна виробництва: Китай
Доставка 27.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Acer Predator Triton Neo 16 — ноутбук, в якому вдало поєднано найвищу продуктивність та неперевершену універсальність, що робить його ідеальним для студентів, творців контенту, геймерів та кіберспортсменів.

16-дюймовий дисплей Calman Verified забезпечує неперевершену точність передачі кольору. Він має високу роздільну здатність 3200х2000 та частоту оновлення екрана 165 Гц. Завдяки драйверам Nvidia Studio виконує подвійну функцію, забезпечуючи найвищу ігрову продуктивність і чіткість для творчих завдань, гарантуючи неперевершену візуальну точність кожного пікселя ваших ігор і розробок.

Модель працює на основі процесора Intel Core Ultra 9, що має нову оптимізовану гібридну архітектуру та підтримує провідні технології ШІ, які дозволяють вийти за межі ігор і творчості. Дискретна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4070 з MUX-перемикачем та ексклюзивними інструментами штучного інтелекту гарантуватиме необхідну продуктивність для 3D-зображення, створення відео, потокової передачі даних, моддінгу ігор тощо. Має також покращений DLSS 3,5 з функцією реконструкції променів на основі ШІ для роботи з найбільш вимогливим до графіки програмним забезпеченням.

Покращуйте командну роботу за допомогою технології PurifiedVoice 2.0, яка використовує ШІ для зменшення фонових перешкод, пропонуючи бездоганну чіткість голосу.

Predator Triton Neo 16 не нагрівається навіть у найгарячіші моменти завдяки ефективному охолодженню 5th Gen AeroBlade 3D Fan Technology та рідкій металевій термопасті. З їхньою допомогою ви зможете зберігати максимальну продуктивність навіть у найгарячіші моменти.

Керуйте з точністю за допомогою Predator Sense. Персоналізуйте підсвічування RGB-клавіатури в трьох зонах, перемикайтеся між чотирма ігровими режимами й регулюйте динаміку вентиляторів, стежачи за станом системи.

Прискорте творчий та ігровий процес за допомогою технологій наступного покоління разом з Acer Predator Triton Neo 16. 

Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 PTN16-51 (NH.QSBEU.003)

Характеристики

Артикул NH.QSBEU.003
Гарантія, міс 12
Модель Predator Triton Neo 16 PTN16-51
Виробник Acer
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 PTN16-51 (NH.QSBEU.003)