Каталог
0
Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H
Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H
Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H
4 105грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H

Модель: EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H
В наявності
4 105грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H

У потужних спортивних автомобілів запити теж потужні, тому американські виробники шин Goodyear, випустили модель покришок під назвою Goodyear EfficientGrip Performance (Гудєр ЕфішентГрип Перфоманс), яка повністю зможе задовольнити потреби автомобіля. У цих шинах назва говорить сама за себе, найменування Performance означає продуктивність, а значить для даної моделі не проблема мокрий або сухий асфальт. Покришки розраховані для екстремальної їзди на високих швидкостях, з маневруванням та входженням у круті повороти, однак і на сімейному автомобілі з плавним темпом їзди шини чудово підійдуть.

Зрозуміло, що всіх переваг цієї гуми на спокійному автомобілі ви не відчуєте, проте в екстремальній ситуації такі шини не підведуть. Розробники «Гудєр» створили широкий діапазон типорозмірів гуми, що дозволяє легше підібрати цю модель практично під будь-який автомобіль.

Переваги гуми goodyear efficientgrip performance

  1. Безперечно ті водії, які вимагають від їзди максимального, з шинами Goodyear EfficientGrip Performance отримають те, що очікують. Максимальна продуктивність і підвищений рівень безпеки, основні характеристики, які вбудовані в ці шини.
  2. Інженери доклали максимум зусиль для того, щоб підвищити зчеплення з дорогою і зробити шину максимально керованою в спеку та в сонці. А завдяки поздовжнім каналам та великій кількості гострих кромок посилився опір акваплануванню, що дозволяє пересуватися на високій швидкості в дощову погоду.
  3. При виготовленні Goodyear EfficientGrip Performance, фахівці використовували технологію Active Braking, суть якої полягала в розширеній плямі контакту, що у свою чергу швидше відводить воду в сторони та скорочує гальмівний шлях на мокрій поверхні.
  4. Проблему з перегріванням покришок вирішили за допомогою підканавочного шару каркасу, що складається з тепловідвідних матеріалів. А ось високих показників зчеплення з дорогою вдалося досягти за допомогою технології WearControl, яка також сприяє зниженню опору коченню, цим знижуючи витрату палива.
  5. Американські стандарти якості та високі вимоги споживачів змусили компанію Goodyear випустити ідеальну модель покришок для швидкісної їзди. Після опитування власників Goodyear EfficientGrip Performance наші експерти дійшли висновків, що шини дійсно відповідають покладеним на них вимогам, а ціна повністю відповідає високій якості.
Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H

Характеристики Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H

Індекс навантаження 88 (560 кг)
Індекс швидкості H/210 км/г
Артикул EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H
Виробник Goodyear
Модель EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H
Профіль шини 60
Сезонність літня
Тип авто легковий
Ширина шини 185 мм
Гарантія, міс 0
Діаметр диска R15
Розміри 185/60 R15
Країна виробництва Німеччина

Відгуки (0) Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H

Відгуків про цей товар ще не було.

Шина Goodyear EfficientGrip Performance XL 185/60R15 88H