Каталог
0
Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W
Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W
Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W
6 289грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W

Модель: EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W
В наявності
6 289грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W

Літні шини Goodyear EfficientGrip Performance 2 були створені насамперед для власників легкових автомобілів із двигунами середньої потужності. Також гума встановлюється на позашляховики та інші авто класи SUV. Автошина була представлена на початку 2020 року.

Переваги літньої автошини EfficientGrip Performance 2

У порівнянні з іншими шинами, Гудієр Еффіціент Грип Перфоманс 2 має гальмівну колію в середньому на 2 метри (8%) на мокрій дорозі і на 3% на сухій дорозі. Модель використовує технологію WearControl, яка забезпечує баланс між тягою та низьким опором коченню. Завдяки цьому термін служби автошини збільшився, і ми можемо насолоджуватись її чудовими параметрами протягом усього терміну служби. Переваги гуми також включають короткий гальмівний шлях, тому водій може відчувати себе в повній безпеці в автомобілі, оснащеному представленої автошини.

Найважливіші переваги шини:

  1. висока стійкість до впливу експлуатації - тривалий термін служби;
  2. зменшена витрата палива;
  3. зменшений гальмівний шлях на мокрій, слизькій поверхні.

Гума Goodyear EfficientGrip Performance 2 займає перші місця в рейтингах багатьох досліджень незалежних центрів або автомобільних журналів.

У гумі Гудієр Еффіцієнт Грип Перфоманс 2 водії цінують ефективність гальмування, сприятливий вплив на економію водіння та зниження рівня шуму. Шини належать до категорії преміум, але, на відміну багатьох інших продуктів у цьому сегменті, вони довше зберігають свої властивості. Технологічна перевага дозволяє всім скористатися заслуженою репутацією Goodyear. Літні автошини Goodyear EfficientGrip Performance 2 – рекомендований спеціалістами продукт, який зберігає свої характеристики протягом кількох років.

Протектор гуми Гудієр Еффіцієнт Грип Перфоманс 2

Шини Goodyear відомі своїми інноваціями та високою якістю, що підтримуються на кожному етапі проектування та виробництва. Гудієр Еффіцієнт Грип Перфоманс 2 – це протектор, спроектований протягом кількох останніх років. Це показує, як компанія чудово реагує на потреби все більш вимогливих клієнтів: водіїв, які шукають ефективність, безпеку та економічність.

Інженери компанії подбали про унікальну суміш сировини, що формує автошини, а також об'єднали суміш із фірмовим малюнком протектора інноваційним способом. В результаті знижується опір коченню, а отже - економія палива.

Завдяки використанню технології ActiveBraking протектор скорочує гальмівний шлях на мокрій поверхні. У більшості розмірів якості в цьому відношенні дуже високі. Завдяки великій поверхні контакту з поверхнею автошина також добре гальмує на звичайних, сухих поверхнях.

Інша технологія, яка називається WearControl, гарантує визначний термін служби гуми Goodyear EfficientGrip Performance 2. Найкраще зчеплення з дорогою, менший опір коченню та продумане балансування окремих параметрів - ось деякі з факторів, які виробники забезпечили у кожному типорозмірі.

Технологія економії палива допомагає знизити втрати енергії та скоротити їх приблизно на 18% порівняно з іншими шинами преміум-класу. Зовнішній шум - це ще один параметр, в якому Goodyear Efficientgrip Performance 2 виразно виділяється серед конкурентів, завдяки унікальній структурі протектора та використанню спеціального складу для складання інженерам вдалося значно знизити рівень шуму, що створюється шиною. Гума напевно задовольнить водіїв, які очікують від шини не тільки безпеки та комфорту водіння, а й максимальної продуктивності на різних поверхнях та у різних, часто складних погодних умовах.

Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W

Характеристики Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W

Індекс навантаження 91 (615 кг)
Індекс швидкості W/270 км/г
Артикул EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W
Виробник Goodyear
Модель EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W
Профіль шини 50
Сезонність літня
Тип авто легковий
Ширина шини 215 мм
Гарантія, міс 0
Діаметр диска R17
Розміри 215/50 R17
Країна виробництва Польща

Відгуки (0) Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W

Відгуків про цей товар ще не було.

Шина Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/50R17 91W