Каталог
0
Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV
Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV
Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV
5 317грн
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV

Модель: EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV
В наявності
5 317грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV

Goodyear EfficientGrip 2 SUV — це друге покоління літніх шин преміум-класу у лінійці EfficientGrip SUV. Нова модель призначена для автомобілів із високим центром важкості. Вона була допрацьована, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки як на сухій, так і на мокрій поверхні, а також тривалішу експлуатацію та низьку витрату палива. Ціль була досягнута на всі 100%, і нова версія за багатьма параметрами перевершила свою попередницю.

Відмінні характеристики протектора Goodyear EfficientGrip 2 SUV

Рішуче збільшення частки кросоверів та позашляховиків на ринку продажів стало імпульсом для інженерів марки надати ще якісніший продукт. Численні інновації, адаптовані до моделі Goodyear EfficientGrip 2 SUV, забезпечують найвищий рівень продуктивності та збільшений пробіг.

Технологія Mileage Plus є важливим елементом, що підтримує довговічність та екологічність автошини. Американський виробник подбав про те, щоб покришка повільно зношувалась і не тріскалася під впливом перепадів температур.

Велика гнучкість блоків протектора сприяла зниженню їхнього зносу, а також зменшенню ризику утворення тріщин, викликаних інтенсивною експлуатацією в спекотні дні. В результаті вдалося збільшити пробіг шин на 25% порівняно з попередньою моделлю (Goodyear EfficientGrip SUV).

Виріб забезпечує велику точність кермового керування завдяки малій вазі та жорсткій конструкції. Особливо це помітно у випадку з позашляховиками: забезпечується відмінне почуття автомобіля та впевненість у проходженні поворотів.

Шини для коліс EfficientGrip 2 SUV мають асиметричний рисунок протектора. Розташування вирізів та канавок сформовано таким чином, що створюються дві окремі зони:

  1. Одна з них, зовнішній, забезпечує безпечний рух по сухому покриттю та стійкість на поворотах.
  2. Внутрішня частина протектора забезпечує ефективне відведення води.

У тесті літніх шин європейського автомобільного журналу Auto Bild модель Гудієр Еффіцієнт Грип 2 СУВ розміру 215/60 R17 2021 року посіла 1 місце, випередивши 10 суперників. Модель була оцінена як зразкова у своїй категорії.

Склад гумової суміші автошини

При виготовленні покришок застосовувалася технологія Wet Braking («Мокре гальмування»), що покращує ефективність гальмування автомобіля на мокрій поверхні. Удосконалені характеристики були досягнуті за рахунок використання гнучкішої гумової суміші. Збагачення кремнеземом дозволило продовжити термін служби гуми.

Для виробництва цієї моделі використовувалися спеціально підібрані смоли. Нововведення дозволило протектору краще працювати — його блоки прогинаються, що збільшує площу контакту з дорогою та прискорює видалення води з-під шини.

Друге важливе нововведення — рішення, яке Goodyear називає Dry Stability Plus. Це метод виготовлення автогуми, в якому використовується м'яка гумова суміш та жорсткі ребра у середині протектора. Ця комбінація гарантує підвищену стійкість у сухих умовах, сприяючи скороченню гальмівного шляху.

Крім того, американський концерн Goodyear подбав про більшу економію палива. Матеріали, що знижують опір коченню, і мала вага самої шини дозволяють скоротити витрату пального і зменшити кількість вуглекислого газу, що виділяється.

Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV

Характеристики Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV

Індекс навантаження 96 (710 кг)
Індекс швидкості H/210 км/г
Артикул EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV
Виробник Goodyear
Модель EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV
Профіль шини 60
Сезонність літня
Тип авто позашляховик
Ширина шини 215 мм
Гарантія, міс 0
Діаметр диска R17
Розміри 215/60 R17
Країна виробництва Німеччина

Відгуки (0) Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV

Відгуків про цей товар ще не було.

Шина Goodyear EfficientGrip 2 215/60R17 96H SUV