Каталог
0
NAS Synology DX517
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

NAS Synology DX517

Закінчується
30 000грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис NAS Synology DX517

NAS Synology DX517

Пристрій розширення з 5 дисками SATA 2,5 / 3,5 дюйма

З легкістю додайте 5 додаткових дисків до Synology DiskStation. DX517 являє собою пристрій розширення з відсіками для дисків типорозміру 3,5 і 2,5 дюйма з інтерфейсом SATA, яке дозволяє без переривання роботи розширювати томи, а також може служити в якості локального місця призначення резервного копіювання.

Оперативне розширення томів

Після підключення додаткові диски в DX517 відразу готові до роботи. Управління ними здійснюється в DiskStation Manager на хост-сервері NAS. Розширення томи відбувається негайно - робота вашого сховища і сервісів на хост-сервері не переривається.

Підтримка технології «гарячої» заміни дисків в лотку

Підтримка «гарячої» заміни в лотках DX517 дозволяє легко встановлювати і замінювати диски без необхідності відключення живлення системи. Конструкція з безгвинтовим кріпленням дозволяє скоротити час, необхідний для настройки системи.

Synology DX517 також може використовуватися в якості виділеного локального рішення резервного копіювання для Synology DiskStation. Якщо система DX517 налаштована як окремого тому, вона є чудовим рішенням для резервного копіювання даних на її локальні жорсткі диски на випадок системного збою.

Тайванська компанія Synology була заснована навесні 2000 року. Під торговою маркою Synology здійснюється випуск різного мережевого обладнання, в тому числі, пристроїв мережевого зберігання нового покоління. Продукція під брендом Synology володіє такими характеристиками, як простота і дружність використання, естетичний дизайн, компактні розміри і низький рівень енергоспоживання.

NAS Synology DX517

Характеристики NAS Synology DX517

Артикул DX517
Виробник Synology
Модель DX517
Тип класичний
Тип установки настільний
Гарантія, міс 36
Кількість слотів для HDD 5
Підтримувані типи HDD 2.5" SATA HDD; 2.5" SATA SSD; 3.5" SAS HDD
Максимальний обсяг пам'яті внутрішніх HDD 80000 Гб
Кількість встановлених HDD не встановлені
Порти 1 x eSATA
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) NAS Synology DX517

Відгуків про цей товар ще не було.

NAS Synology DX517
Ви дивилися
Залишити відгук
30 000грн
Закінчується