Каталог
0
VoIP-шлюз Grandstream HT812
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

VoIP-шлюз Grandstream HT812

Закінчується
3 488грн
Доставка 28.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис VoIP-шлюз Grandstream HT812

Grandstream HT812 - Аналоговий телефонний адаптер, 2 SIP аккаунта, 2 FXS порту, T. 38
Двопортовий аналоговий телефонний адаптер Grandstream HT812 дозволяє користувачам створювати високоякісні і керовані рішення для IP-телефонії для житлових і офісних приміщень. Їх ультра-компактний розмір, якість передачі мови, розширені функціональні можливості VoIP, безпека і захист опцій автоматичної синхронізації дозволяє скористатися перевагами VoIP на аналогових телефонах  і дозволяє постачальникам послуг надавати послуги IP високої якості.

Аналоговий телефонний адаптер Grandstream HT812 є ідеальним ATAs для індивідуального використання і для великих комерційних IP впроваджень, так як він дозволяє створювати інтегровані IP і PSTN телефонні системи для малого і середнього бізнесу, які ефективно управляють витратами на зв'язок. В телефонному адаптері Grandstream HT812 інтегрований маршрутизатор NAT і два порти 10/100/1000Mbps Ethernet WAN і LAN дозволяють одночасне широкосмугове з'єднання між кількома пристроями Ethernet, а також розширення послуг VoIP для аналогових телефонів.

Аналоговий телефонний адаптер Grandstream HT812 забезпечує прозоре підключення для аналогових телефонів і факсів в світі інтернет-телефонії. Підключення до будь-якого аналогового телефону, факсу або АТС через Grandstream HT812 є ефективним і гнучким рішенням для доступу в інтернет на базі послуги телефонного зв'язку і систем корпоративної мережі через встановлені підключення по локальній мережі і інтернет. Grandstream HT812 є новим доповненням в популярній зручній серії продуктів Grandstream. Телефонний адаптер Grandstream HT812 дуже легкий в управлінні і налаштуванні, а також спеціально розроблений, щоб бути простим у використанні і доступним VoIP рішенням, як для користувача в офісі, так і для віддалених працівників.

VoIP-шлюз Grandstream HT812

Характеристики VoIP-шлюз Grandstream HT812

Артикул HT812
Виробник Grandstream
Живлення 100-240V
Модель HT812
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Китай
Ethernet порти 2xRJ-45 10/100/1000BASE-TX Ethernet
FXS порти 2

Відгуки (0) VoIP-шлюз Grandstream HT812

Відгуків про цей товар ще не було.

VoIP-шлюз Grandstream HT812
Ви дивилися
Залишити відгук
3 488грн
Закінчується