Каталог
0
Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW
Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW
Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW
4 764грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW

Модель: RD-5G30-LW
Закінчується
4 764грн
Доставка 05.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW

Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW

Потужна антена операторського класу, оснащена параболічним рефлектором. Ідеально підходить для побудови PtP-мостів на далекі відстані. Надійний конструктив дозволяє використовувати антену в самих екстремальних умовах. Завдяки наявності спеціального кріплення антена RD-5G30-LW легко поєднується з базовими станціями серії Rocket (точками доступу, оснащеними Wi-Fi модулем, але без антен).

Висока продуктивність. Ubiquiti RocketDish LW Ubiquiti RD-5G30-LW працює з сигналом подвійний поляризації, що значно збільшує пропускну здатність каналу зв'язку. При побудові wi-fi-мережі RocketDish LW зручно використовувати для створення високошвидкісного каналу зв'язку з ISP-провайдером. Конструкція операторського класу Включаючи параболічний відбивач для виняткової фокусування променя, антени серії RocketDish LW відрізняються вкрай міцною і надійною конструкцією. Завдяки використанню спеціальних матеріалів розробникам вдалося створити пристрій, стійке до низьких і високих температур, впливу сонячного світла, механічних навантажень.

Проста інтеграція антени Ubiquiti RocketDish LW (RD-5G30-LW) з модулями серії Rocket Антени RocketDish, в тому числі модель RD-5G30-LW і базові станції Rocket розроблені так, щоб їх можна було легко скомпонувати. Кожна RocketDish має вбудоване посадочне місце для модуля Rocket. Тому установка wi-fi-модуля не зажадає спеціального інструменту і займе мінімум часу.

Особливості конструкції RD-5G30-LW. Спеціально розроблене кріплення дозволяє надійно закріпити антену на опорі і підтримувати задане положення відбивача при різких поривах вітру. Бульбашковий водяний рівень робить установку RocketDish LW дуже зручною. Прецизійний механізм зміни нахилу відбивача (опція) дозволяє дуже точно і швидко провести юстування антени RD-5G30-LW. Надійний захист від атмосферних впливів Захисний екран захищає кабелі і штекера від впливу атмосферної вологи. Кріплення RD-5G30-LW виконано з гальванізується для ефективного захисту від корозії. Кріплення антени додатково має спеціальне GEOMET-покриття, яке забезпечує значно більший опір корозії, ніж покриття цинком.

Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW

Характеристики Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW

Артикул RD-5G30-LW
Виробник Ubiquiti
Колір білий
Модель RD-5G30-LW
Частота 5 ГГц
Гарантія, міс 12
Спрямованість спрямована
Коефіцієнт посилення 30 dBi
Варіант установки зовнішній
Тип коннектора RP-SMA
Поляризація вертикальна; горизонтальна
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW

Відгуків про цей товар ще не було.

Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G30-LW
Ви дивилися