Каталог
0
Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD
Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD
Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD
32 959грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD

Модель: AP-5AC-90-HD
Закінчується
32 959грн
Доставка 05.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD

Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD

Це унікальна антена, створена інженерами Ubiquiti спеціально для спільного використання з точками доступу Rocket 5AC PRISM. Головною особливістю нової антени є можливість установки до 3 точок доступу одночасно, завдяки чому базова станція, створена на основі AirPrism Sector 5AC-90-HD, забезпечує рекордну пропускну спроможність - понад 1.5 гб / сек.

Антена відноситься до секторному типу і має діаграму спрямованості, рівну 90 градусом в горизонтальній площині. Головною особливістю нової антени є можливість використання до 3 точок доступу одночасно. При цьому кожна з Rocket 5AC PRISM отримує власний сектор охоплення, що становить 30 градусів.

Таким чином, досягається ідеальна узгодженість роботи всієї системи, точки доступу не створюють перехресні перешкоди і працюють в строго заданої індивідуальної зоні. Коефіцієнт посилення нової антени досягає 22 dBi, поляризація подвійна лінійна. Для підключення точок доступу використовуються 6x RP-SMA male роз'ємів.

AirPrism Sector 5AC-90-HD має солідні розміри, її довжина досягає 1.3 метра при вазі 13.1 кг. Проте, антена має найвищу міцність, витримуючи ураганні пориви вітру швидкістю до 200 км / год.

Діапазон експлуатаційних температур від - 40 до + 80 градусів дозволяє експлуатувати антену в найсуворіших умовах без побоювань за її працездатність, а завдяки оригінальній платформі кріплення для Rocket 5AC PRISM, точки доступу не тільки просто і надійно кріпляться до корпусу антени, але і отримують додатковий захист від ушкоджень у вигляді спеціального пластикового кожуха.

Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD

Характеристики Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD

Артикул AP-5AC-90-HD
Виробник Ubiquiti
Модель AP-5AC-90-HD
Частота 5 ГГц
Гарантія, міс 12
Спрямованість спрямована
Коефіцієнт посилення 22 dBi
Варіант установки зовнішній
Тип коннектора RP-SMA
Поляризація вертикальна; горизонтальна
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD

Відгуків про цей товар ще не було.

Антена Wi-Fi Ubiquiti AP-5AC-90-HD
Ви дивилися