Каталог
0
Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)
Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)
Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)

Модель: 649478
Знято з вироб./продажу

Опис Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro стане відмінною заміною звичного міського транспорту, з його допомогою ви зможете швидко дістатися до місця роботи або навчання. Ви більше не будете залежати від пробок і тягучки на дорогах. Великий запас ходу, надійні гальма, маневрені колеса, відмінне освітлення забезпечують комфортне і безпечне пересування по місту в будь-який час доби. Самокат розрахований на вагу користувача до 100 кг.

Вся інформація на дисплеї 

Всі подробиці про роботу Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 відображаються на яскравому інформативному дисплеї. Одного погляду на дисплей досить, щоб отримати відомості про швидкість пересування, стан акумулятора, роботі фар і інші деталі поїздки.

До 45 км автономної їзди

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 отримав акумулятор ємністю 12800 мАг, що забезпечує до 45 км ходу на одному заряді (залежить від ваги користувача, якості дороги, швидкості пересування). Унікальна технологія регенерації енергії (кінетична енергія гальмування перетворюється в електричну і поповнює заряд батареї прямо на ходу) додатково додає до 5 км ходу.

Подвійна гальмівна система 

Самокат обладнений заднім 120-мм вентильованим диском і передньою антиблокувальною гальмівною системою E-ABS для ефективного гальмування.

Складна конструкція 

Рама Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 легко складається. Вам знадобиться не більше 15 секунд, щоб привести самокат в складений вид, після чого його можна без проблем перевозити в громадському транспорті, транспортувати в багажнику автомобіля, переносити по сходах. Самокат виготовлений з легкого і міцного авіаційного алюмінію, його вага становить 14.2 кг.

Підключення по Bluetooth 

Підключивши свій самокат до мобільного додатку, ви можете оновлювати прошивку, здійснювати блокування транспортного засобу, контролювати швидкість руху та ін.

У 6 разів швидше пішої прогулянки 

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 може розвивати швидкість до 25 км/год і долати кут нахилу поверхні до 20°. Три режими швидкості (енергозберігаючий (ECO), стандартний (D), спортивний (S)) дозволять вибрати оптимальний темп пересування. 8.5-дюймові шини з чудовими амортизаційними властивостями згладжують нерівності дороги і легко долають невеликі перешкоди. Захист за стандартом IP54 дозволяє користуватися самокатом в курну і вологу погоду.

Характеристики Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)

Акумуляторна батарея Li-ion
Артикул 649478
Вага 14.2 кг
Виробник Xiaomi
Колір чорний
максимальна швидкість 25 км/г
Модель Mi Electric Scooter Pro 2 Black
Потужність 300 Вт
Ємність батареї 12800 mAh
Гарантія, міс 12
Діаметр коліс 8.5"
Максимальне навантаження 100 кг
Ландшафт асфальт
Пробіг від одного заряду 45 км
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black (649478)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися