Каталог
0
Варочна поверхня Gorenje ECT643BX
Варочна поверхня Gorenje ECT643BX
Варочна поверхня Gorenje ECT643BX
14 374грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Gorenje ECT643BX

Модель: ECT643BX
Закінчується
14 374грн
Доставка 05.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Варочна поверхня Gorenje ECT643BX

Варильна поверхня Gorenje ECT643BX

Незалежна склокерамічна варильна панель Gorenje ECT643BSC має оновлений дизайн - нове графічне позначення виручених зон і панелі управління. Двоконтурна передня ліва конфорка дає можливість готувати в посуді різного розміру. Овальна FishZone створена спеціально для приготування в утятніце або гусятниці.

Автоматика BoilControl регулює потужність нагріву, спочатку Hi-Light нагрівач працює на максимумі, а потім перемикається на заздалегідь заданий рівень. Ця функція допоможе швидко розігріти посуд і дозволяє уникнути википання.

Ключові переваги:

сенсорне управління

овальна FishZone

функція BoilControl

Після вступу Словенії в Європейський Союз перед фірмою Gorenje відкрилися нові можливості, виникли нові завдання. Ділова стратегія, націлена на міжнародний ринок, дозволила головному підприємству Gorenje та дочірнім товариствам широко використовувати наявні можливості і грамотно розподіляти комерційні ризики.

Gorenje знають і поважають на ринках побутової техніки більш ніж 90 країн на всіх континентах. Але головна мета - європейські ринки. Gorenje - найбільший експортер у Словенії, його частка на європейському ринку побутової техніки становить 4%. Більш ніж дві третини продукції фірми надходить на ринки країн Європи.

Gorenje - перша словенська компанія, офіційно сертифікована відповідно до Європейської Схемою екологічного менеджменту та аудіювання (EMAS). Важливий факт: Gorenje як переможець в номінації «Найбільш екологічне підприємство Словенії» буде змагатися за європейську премію в галузі екології - «European Awards for the Environment»), яку присуджує Європейська комісія з екології.

Варочна поверхня Gorenje ECT643BX

Характеристики Варочна поверхня Gorenje ECT643BX

Артикул ECT643BX
Виробник Gorenje
Колір чорний
Модель ECT643BX
Размеры 60 x 52.5 x 5.4 см
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Тип поверхні електрична
Управління сенсорне
Функції захист від переливу; таймер; індикатор залишкового тепла; підтримування тепла; захист від дітей; Stop&Go; розширювальна зона
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Словенія
Висота в упаковці (см) склокераміка (Hi-Light)
Товар-набір склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1.2 кВт; Задня ліва 1.2 кВт; Задня права 1.5/2.4 кВт; Передня ліва 0.8/2.2 кВт
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 7 см

Відгуки (0) Варочна поверхня Gorenje ECT643BX

Відгуків про цей товар ще не було.

Варочна поверхня Gorenje ECT643BX
Ви дивилися