Каталог
0
Духова шафа Bosch HBF534EW0Q
Духова шафа Bosch HBF534EW0Q
Духова шафа Bosch HBF534EW0Q
21 999грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Духова шафа Bosch HBF534EW0Q

Модель: HBF534EW0Q
Закінчується
21 999грн
Доставка 24.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Духова шафа Bosch HBF534EW0Q

Духова шафа BOSCH HBF534EW0Q - вбудована духова шафа зі спеціальною функцією гарячого повітря: ідеальні результати випічки і смаження на двох рівнях одночасно. Духовка має ідеальні результати завдяки оптимальному розподілу тепла на 2 рівнях одночасно.

Клас енергоефективності А: кращі результати випічки з мінімальними витратами енергії. Відкидна двері: для особливого простого відкриття і закриття дверцят приладу.

Мультифункціональна духовка має 8 режимів нагріву: 3D-гаряче повітря, розморожування, верхній / нижній жар, режим для піци, нижній нагрів, гриль з конвекцією, Vario-гриль малої площі нагрівання, Vario-гриль великої площі нагрівання.

Також ви можете скористатися функцією швидкого розігріву. Також духову шафу оснащений вентилятором охладенія. Дверцята можливо демонтувати для зручності в чищенні.

BOSCH - німецький бренд, під яким проводиться різна побутова техніка для дому та кухні: велика, дрібна, кліматична і техніка для індивідуального догляду.

Компанія BOSCH на сьогоднішній день переступила рубіж в 130 років з моменту заснування. Бездоганна німецька якість, відповідальне ставлення до справи закріпили за нею імідж, що викликає довіру. Товари бренду не потребують зайвої реклами. Рекомендаціями став багаторічний досвід, відточений до дрібниць.

Секрет успіху простий - необхідно займатися улюбленою справою так, щоб девіз «Продавати краще з кращого» був виконаємо при будь-яких умовах. А довірчі відносини між партнерами вибудовувати таким чином, щоб постулат «Задоволення ваших партнерів по бізнесу набагато важливіше хвилинної вигоди» неухильно дотримувався.

Духова шафа Bosch HBF534EW0Q

Характеристики Духова шафа Bosch HBF534EW0Q

Артикул HBF534EW0Q
Вага 32.8 кг
Виробник Bosch
Габарити 59.5 x 59.4 x 54.8 см
Дисплей так
Додаткові функції конвекція; розморожування; таймер; нижній нагрів; традиційний нагрів; 3D гаряче повітря; Vario-гриль; великий гриль; піца; гриль з конвекцією; електронний годинник
Кількість програм 8
Колір білий
Модель HBF534EW0Q
Особливості вентилятор охолодження; звуковий сигнал закінчення роботи; швидкий нагрів духовки; утоплювані регулятори; блокування від дітей
Підсвічування так
Також шукають з таймером; з грилем; з конвекцією; з телескопічними направляючими
Тип електрична
Управління механічно-електронне
Гарантія, міс 24
Об'єм 66 л
Розміри ніші для вбудовування 57.5-59.7 х 56 х 55 см
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення каталітична; Eco Clean
Тип гриля електричний
Тип направляючих телескопічні

Відгуки (0) Духова шафа Bosch HBF534EW0Q

Відгуків про цей товар ще не було.

Духова шафа Bosch HBF534EW0Q
Ви дивилися