Каталог
0
Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90
Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90
Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90
33 749грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90

Модель: PCS7A5M90
Закінчується
33 749грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90

Для різних завдань
Газова варильна поверхня Bosch PCS7A5M90 прикрасить собою будь-яку кухню і перетворить процес приготування страв різної складності в приємне проведення часу. На відміну від аналогів, вона оснащена п'ятьма конфорками, розташованими на комфортній відстані один одного. Всі їх з легкістю можна зайняти посудом різного об'єму і каструлі не будуть заважати один одному в процесі роботи. Корпус з нержавіючої сталі в поєднанні з чавунними конфорками являють собою зразок надійності і забезпечать техніці тривалий термін служби.

Ювелірна точність
З варильною поверхнею Bosch PCS7A5M90 стало можливим точне дотримання рецептур. Плавне регулювання полум'я в дев'ять рівнів дозволяє зменшувати або збільшувати інтенсивність нагріву поворотом ручки. Завдана навколо регулятора розмітка дає можливість точно визначити, в якому становищі конфорка працює зараз і досягти бажаної інтенсивності.

Для особливих випадків
Окремо винесена WOK конфорка - справжнє відкриття сучасних варильні поверхні. Трирівневе полум'я дозволяє однаково вдало закип'ятити великий обсяг за кілька хвилин або готувати страву плавно і повільно. У комплекті зі спеціальною сковородою, вона відкриє своїм власникам чарівний світ азіатської кухні з правильним приготуванням.

Контроль і захист
Газ вимагає граничної обережності в роботі і розробники Bosch PCS7A5M90 розуміють це. Крім обов'язкового для всіх сучасних моделей газ-контролю, ця робоча поверхня оснащена блокуванням і можливістю одночасного відключення всіх конфорок. Натиснувши всього одну кнопку можна перекрити подачу газу на всі нагрівальні елементи. Ця ж функція дозволить заблокувати довільно включала в результаті неакуратне поводження.

Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90

Характеристики Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90

Артикул PCS7A5M90
Виробник Bosch
Колір нержавіюча сталь
Модель PCS7A5M90
Напруга 220 В
Размеры 75 х 52 х 4.5 см
Тип поверхні газова
Управління механічне
Функції конфорка Wok
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Іспанія
Матеріал поверхні нержавіюча сталь
Кількість конфорок 5
Діаметр і потужність конфорок Задня ліва 1.75 кВт; Задня права 3 кВт; Передня права 1.75 кВт; Передня ліва 1 кВт; Центральна 5 кВт
Матеріал решіток чавун
Розміри ніші для вбудовування 56 х 48 см
Електропідпал так
Газ-контроль є
Кількість решіток 3
Наявність шнура живлення є

Відгуки (0) Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90

Відгуків про цей товар ще не було.

Варочна поверхня Bosch PCS7A5M90
Ви дивилися