Каталог
0
Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB
Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB
Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB
9 708грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB

Модель: GPZ263SB
Закінчується
9 708грн
Доставка 05.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB

Варильна поверхня ZANUSSI GPZ263SB виконана в класичному стилі, має 4 комфорки, оснащена жароміцними чавунними гратами. Приготування на газу - ще простіше і ще безпечніше. Безпека - ключова вимога для кухні, особливо коли для приготування використовується газ. Проте, у вас не буде приводу для занепокоєння. Особливі ретельно продумані підставки цієї моделі забезпечать максимум стійкості вашої посуді, убезпечивши і спростивши приготування страв.

Більше ніяких пошуків запальнички для газової конфорки. Функція кнопки живлення назавжди позбавить вас від необхідності шукати очима запальничку або сірники перед тим, як приступити до приготування. Просто поверніть ручку, щоб одночасно відкрити і запалити газ одним плавним рухом.

Стильна рамка затримає бризки. Скошена рамка  поверхні не тільки додасть кухні стильний вигляд, але і захистить від бризок. Очищення спроститься, а стільниця збереже бездоганну чистоту. Стійкість посуду будь-яких форм і розмірів. Великі власники для посуду цієї вручений поверхні підвищать стійкість всієї посуду - навіть найбільшою. Що б ви не готували, ваша посуд завжди буде стояти надійно і стійко.

Управління одним поворотом ручки. Ми підвищили відгук газової вручений поверхні: потужність полум'я регулюється швидко і точно. Тепер можна легко і просто поставити для страви потрібну температуру. Натиснути для миттєвого нагріву. Пальники вручений поверхні ZANUSSI GPZ263SB розпалюються миттєво, одним натисканням. Ручка відкриває газ і включає іскру, моментально забезпечуючи полум'я. Приступайте до готування в комфорті: ніякого розпалювання вручну.



Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB

Характеристики Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB

Артикул GPZ263SB
Виробник Zanussi
Колір чорний
Модель GPZ263SB
Размеры 59.5 х 51 см
Тип поверхні газова
Управління механічне
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Угорщина
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1 кВт; Передня ліва 3 кВт; Задня права 2 кВт; Задня ліва 2 кВт
Матеріал решіток чавун
Розміри ніші для вбудовування 56 х 48 х 4 см
Електропідпал так
Газ-контроль є

Відгуки (0) Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB

Відгуків про цей товар ще не було.

Варочна поверхня Zanussi GPZ263SB
Ви дивилися