Каталог
0
Духова шафа Electrolux EOB7S31X
Духова шафа Electrolux EOB7S31X
Духова шафа Electrolux EOB7S31X
50 060грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Духова шафа Electrolux EOB7S31X

Модель: EOB7S31X
Закінчується
50 060грн
Доставка 28.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Духова шафа Electrolux EOB7S31X

Завдяки шафі 800 SteamBoost можна легко отримати максимальну кількість смаків. Багатофункціональна духова шафа дозволяє додавати різний рівень пари. Дві функції поєднують пар і тепло для випікання і смаження, а одна функція використовує тільки пар - ідеальний для овочів і риби.


Готуйте на парі, смажте та випікайте зі SteamBoost

SteamBoost використовує три рівні пари. Один для випікання, один для смаження та хрусткої скоринки та один з використанням повної пари. Тепер ви можете створювати хліб із хрусткою скоринкою, соковиту печеню та смачні рибні страви. Готування з парою дозволяє використовувати нижчі температури, завдяки чому зберігається смак, текстура та поживні речовини.

Точне готування з термощупом

Завдяки термощупу ви можете досягти чудових результатів щоразу. Він дозволяє відслідковувати процес готування, вимірюючи внутрішню температуру продукту. Він навіть повідомить вас про те, коли ваша страва приготовлена до потрібної температури, і припинити готування.

Повний контроль завдяки РК-дисплею

Завдяки РК-дисплею, ви завжди можете побачити час готування, режим і температуру. Він також дозволяє вам швидко отримувати доступ до запрограмованих рецептів, тому шафа виконає важку роботу за вас. Виберіть їжу, і духова шафа автоматично налаштується, щоб створити ідеальну страву.

Заощаджуйте час з функцією швидкого нагріву

З функцією швидкого нагрівання духова шафа буде готова саме тоді, коли потрібно вам. Завдяки скороченню часу на попереднє нагрівання у порівнянні з традиційним нагріванням ви зможете перетворити заощаджений час на пам'ятніші моменти.

Швидке та ефективне рівномірне приготування

Система Even Cooking забезпечує циркуляцію тепла в духовій шафі, гарантуючи рівномірне приготування. І все це без необхідності перевертати страву. Технологія забезпечує швидше нагрівання духової шафи, що заощаджує час та енергію.

Духова шафа Electrolux EOB7S31X

Характеристики Духова шафа Electrolux EOB7S31X

Артикул EOB7S31X
Вага 37.5 кг
Виробник Electrolux
Габарити 59.5 x 59.4 x 56.7 см
Дисплей так
Додаткові функції конвекція; розморожування; підтримання тепла готових страв; термощуп; турбо-гриль; нижній і верхній нагрів; приготування з додаванням пари; повільне приготування
Кількість програм 17
Клас енергоспоживання А+
Колір нержавіюча сталь
Модель EOB7S31X
Особливості функція пам'яті; розморожування; низька вологість; волога конвекція; електронне регулювання температури; швидке приготування на грилі; випічка хліба; автоматичні програми приготування; налаштування для піци; освітлення духової шафи при відкритті дверей; автоматична рекомендація температури; термощуп; швидке нагрівання; індикатор залишкового тепла; демо режим; steamboost; нагадування про чищення
Підсвічування так
Також шукають з термощупом; з грилем; з конвекцією; з функцією пароварки
Тип електрична
Управління сенсорне
Гарантія, міс 12
Об'єм 70 л
Країна виробництва Німеччина
Розміри ніші для вбудовування 57.8-59 х 56 х 55 см
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення очищення парою
Тип гриля електричний
Тип направляючих знімні
Кількість скла дверцят 3
Потужність гриля 3500 Вт

Відгуки (0) Духова шафа Electrolux EOB7S31X

Відгуків про цей товар ще не було.

Духова шафа Electrolux EOB7S31X
Ви дивилися