Каталог
0
Сендвічниця Esperanza TKT005K
Сендвічниця Esperanza TKT005K
Сендвічниця Esperanza TKT005K
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Сендвічниця Esperanza TKT005K

Модель: TKT005K
Знято з вироб./продажу

Опис Сендвічниця Esperanza TKT005K

Сендвічница Esperanza TKT005K

Смачні бутерброди за кілька хвилин, що може бути краще для перекусу? З Бутербродниці ESPERANZA TKT005K. Ви можете готувати гарячі бутерброди з різними начинками на сніданок, обід або вечерю. Потужність приладу 700 Вт, що гарантує швидке підсмажування хліба. Компактні розміри Сендвічниці дозволяють її встановити в будь-якому місці на Вашій кухні, а також Ви можете взяти її з собою на роботу або на дачу.

Для забезпечення якісного підсмажування в седвічніце передбачено універсальне антипригарне покриття. Хліб не пристає! Навіть якщо з хліба витече соус або розплавлений сир, то він все одно не пристане до покриття. Теплоізольована ручка захистить руки від можливого опіку, гарантуючи тим самим високий рівень безпеки для Вас і Ваших рідних.

Тривалу і надійну роботу забезпечить наявність захисту від перегріву. Завдяки унікальній системі блокування, сендвічница не відчиняться під час приготування бутербродів. Також Сендвичница має світлодіодну індикацію роботи. За 15 років успішної роботи на ринку Esperanza трансформувалася з невеликого сімейного бізнесу в компанію зі штатом понад 60 осіб.

Характеристики Сендвічниця Esperanza TKT005K

Артикул TKT005K
Виробник Esperanza
Додаткові функції приготування сендвічів
Кількість відділень 2
Колір чорний
Модель TKT005K
Потужність 700 Вт
Размеры 220 х 215 х 80 мм
Також шукають недорогі; дешеві
Гарантія, міс 12
Захист від перегріву так
Країна виробництва Китай
Антипригарне покриття так
Знімні форми не має
Індикатор нагріву так
Індикатор роботи так
Ручка, що не нагрівається так

Відгуки (0) Сендвічниця Esperanza TKT005K

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу