Каталог
0
Аерогриль Saturn ST-CO9156
Аерогриль Saturn ST-CO9156
Аерогриль Saturn ST-CO9156
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Аерогриль Saturn ST-CO9156

Модель: ST-CO9156
Знято з вироб./продажу

Опис Аерогриль Saturn ST-CO9156

Аерогриль SATURN ST-CO9156

Це справжнє барбекю у вас вдома цілий рік. М'ясо, риба, овочі будуть виходити корисними і смачними, соковитими з ароматною скоринкою. 6 температурних режимів (максимально до 250 градусів), які можна виставляти за допомогою електронного управління, розміщеного на панелі знімною кришки. Тажке є можливість підібрати оптимальні умови запікання, представлені десятьма програмами. Індикація режиму роботи відбувається на дисплеї.

Функція підтримки температури дозволить з'їсти приготовану страву, коли вам буде зручно. Розширене кільце збільшує обсяг чаші до 17 літрів, так що ви зможете нагодувати велику компанію друзів і близьких. Наявність двох (верхньої і нижньої) решіток забезпечить одночасне приготування декількох страв або більшої кількості овочів. Ергономічна ручка оснащена датчиком відкриття, завдяки якому відбувається автовідключення аерогрилю. За допомогою прозорого скляного корпусу чаші ви можете спостерігати, як поступово скоринка страв підрум'янюється, або ж піти займатися своїми справами, попередньо виставивши таймер.

Характеристики Аерогриль Saturn ST-CO9156

Артикул ST-CO9156
Виробник Saturn
Комплектація кільце-збільшувач; низька решітка; висока решітка; щипці
Модель ST-CO9156
Потужність 1500 Вт
Режимі режим самоочищення
Термостат так
Тип кришки знімна
Гарантія, міс 12
Таймер 60 хв.
Тип управління електронний
Країна виробництва Китай
Тип нагрівального елемента галогенний
Об'єм колби 17 л
Розширювальне кільце так

Відгуки (0) Аерогриль Saturn ST-CO9156

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу