Каталог
0
Кавомашина Krups EA872A10
Кавомашина Krups EA872A10
Кавомашина Krups EA872A10
43 049грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кавомашина Krups EA872A10

Модель: EA872A10
Закінчується
43 049грн
Доставка 28.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Кавомашина Krups EA872A10

Насолоджуйтеся ідеальною чашкою кави

Кавомашина Krups EA872A10 серії INTUITION робить процес приготування простим і максимально персоналізованим. За допомогою сенсорного реалістичного інтерфейсу готуйте свіжу ароматну каву або кавовий напій одним дотиком. Обирайте бажаний з 15 вбудованих рецептів і налаштовуйте його смак для себе. Чудовий еспресо, лунго, капучино, латте, ристретто та інші напої готуються за допомогою фірмової технології Quattro Force, помелу, трамбування та парової термообробки з автоочищенням після кожного сеансу.

Технологія Quattro Force і UltraFlat

Отримання ідеального напою та контроль всіх етапів його приготування забезпечує спеціально розроблена фірмова технологія Quattro Force. Вбудована високоякісна кавомолка забезпечує швидке та якісне перемелювання зерен, зберігаючи при цьому аромат. Наступний етап — це правильне трамбування UltraFlat, після чого подається вода під оптимальним тиском. Така обробка гарантує збереження всього багатства смаку та оригінального аромату кожного сорту кави.

Різноманіття варіантів для вибору

Хочете приготувати каву по своєму смаку? Використовуйте легку настройку параметрів за допомогою сенсорного управління на дисплеї. Ви зможете регулювати необхідний ступінь помелу, міцність напою, температуру подачі та кількість води в порції. За один цикл виходить одна або дві порції кавового напою за вашим бажанням. Є можливість скористатися однією з 15 автоматичних програм або створити 2 профілі, в яких можна зберегти до 7 індивідуальних рецептів. Створіть свій топ рецептів.

Ефективна обробка зерен

Високотехнологічна кавомолка в кавомашині Krups EA872A10 конічного типу має металеві жорна. Перевага даних жорен в тому, що не відбувається перегрівання металу, а значить кавові зерна не нагріваються. Це дозволяє зберегти істинний смак і аромат будь-якого сорту кави. Високоякісні матеріали жорен легко витримують інтенсивне використання кавомашини протягом довгих років. Регулюйте насиченість і концентрацію кави самостійно, використовуючи п'ять доступних режимів помелу.

Готуйте смачні кавово-молочні напої

Процес приготування кави оптимізований за допомогою термоблока та тиску 15 бар. Багатофункціональна модель кавомашини Krups оснащена капучінатором з рухомою насадкою, який дозволяє отримати чудову ніжну, стійку піну з молока для будь-якого кавово-молочного напою. У процесі збивання є можливість регулювання необхідної кількості піни та її щільності. Автоматична система молока проста в експлуатації — дотримуйтеся порад на дисплеї й насолоджуйтеся неповторним смаком кави.

Функція автоматичного очищення

Дана модель Krups EA872A10 дозволяє максимально скоротити час на догляд і прибирання. Виробник розробив зручну автоматичну систему очищення Autoclean Pressure System, що очищає термоблок після кожного процесу приготування кави. Завдяки цьому вода не застоюється всередині та система запобігає утворенню накипу, що збільшує довговічність кавомашини. Тому вам не потрібно буде очищати кавоварку вручну після використання. Приготувати найкращу каву легко!

Кавомашина Krups EA872A10

Характеристики Кавомашина Krups EA872A10

Артикул EA872A10
Вага 8.2 кг
Виробник Krups
Габарити 40 х 36.5 х 24 см
Колір слонова кістка
Комплектація фільтр; піддон для збору крапель; 2 таблетки для очистки; таблетки для очищення
Країна-виробник Франція
Модель EA872A10
Потужність 1450 Вт
Сфера використання для дому (побутові)
Тиск 15 бар
Функції автовідключення; автоматичне промивання пристрою; вибір об'єму порції; подача гарячої води; регулювання міцності кави; регулювання температури кави; дисплей
Гарантія, міс 24
Тип управління сенсорне
Країна виробництва Китай
Тип кави для використання зерновий; мелений
Резервуар для води 3 л
Спосіб розміщення стоять окремо
Програмовані напої рістретто; еспрессо; доппіо; латте; капучино; гаряче молоко; подвійна порція; гаряча вода
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Ємність контейнера для зерен 250 г
Ємність для молока не має
Насадка для збивання пінки так
Кількість роздавальних груп 2

Відгуки (0) Кавомашина Krups EA872A10

Відгуків про цей товар ще не було.

Кавомашина Krups EA872A10
Ви дивилися
Залишити відгук
43 049грн
Закінчується