Каталог
0
Кавомашина Siemens TE653M11RW
Кавомашина Siemens TE653M11RW
Кавомашина Siemens TE653M11RW
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кавомашина Siemens TE653M11RW

Модель: TE653M11RW
Знято з вироб./продажу

Опис Кавомашина Siemens TE653M11RW

Готовий напій натисканням однієї клавіші

Автоматична кавоварка Siemens TE653M11RW допускає приготування улюбленого напою з індивідуальними побажаннями з мінімальними витратами сил і часу. Досить натиснути кнопку. Додаткове меню дає змогу конкретизувати результат: вибрати температуру готового напою, об'єм рідини, міцність кави.

Простота чищення й обслуговування

Кавоварка Siemens TE653M11RW вимагає мінімум зусиль для обслуговування й чищення. Програми з автоматичним очищенням дадуть змогу утримувати пристрій завжди в чистоті. Після ввімкнення прилад промивається завдяки автоматичній програмі. Після кожного приготування молоковмісного напою за допомогою функції AutoMilk Clean очищується система подавання молока. Система очищення Calc'nClean автоматично очищає кавоварку від бруду, вапняного нальоту, накипу.

Попередньо встановлені програми

Кавоварка Siemens TE653M11RW використовує робочий тиск у 19 барів. Прилад використовує зернову й мелену каву. Контейнер для кавових зерен місткістю 300 грамів обладнаний практичною кришкою, що дає змогу зберігати аромат. Ступінь помелу можна встановити залежно від особистих уподобань. Крім різних видів кавових напоїв: еспресо, американо, кава крема, капучино, лате, лате макіато, можна приготувати молочну пінку, тепле молоко та підготувати гарячу воду для чаю.

Приготування кави в чашках заввишки до 15 см

Siemens TE653M11RW — кавоварка еспресо із сенсорним керуванням. Має вишуканий дизайн, ергономічну конструкцію й велику функціональність. Дає змогу готувати одночасно дві чашки кави. А також використовувати улюблену чашку — висота сопла подання кави та капучинатора регулюються за висотою до 150 мм. Пристрій дає змогу використовувати молоко без переливання з магазинної упаковки.

Характеристики Кавомашина Siemens TE653M11RW

Артикул TE653M11RW
Вага 9.918 кг
Виробник Siemens
Габарити 38.5 x 28.1 x 46.8 см
Колір сріблястий
Комплектація інструкція; фільтр для води; кавомашина; 1 x мірна ложка для розчинної кави; 1 x тестова смужка для визначення рівня жорсткості води
Країна-виробник Словенія
Матеріал корпусу метал
Модель TE653M11RW
Особливості можливість регулювання сопла подавання кави та капучинатора за висотою (до 14 см); високоякісний керамічний млин ceramdrive; знімний капучинатор, придатний для миття у посудомийній машині; знімний заварювальний блок; швидке розігрівання приладу; можливість індивідуального налаштування температури напою; функція «улюблена»; можливість зберігати індивідуальні налаштування; можливість індивідуального налаштування кількості напою; можливість приготування двох чашок кави одночасно; зручна система забирання молока: можливість використання як окремого контейнера для молока, так і, наприклад, картонної упаковки; відділення для короткої інструкції з експлуатації всередині приладу; можливість приготування молочної піни; автоматичне вимкнення приладу через проміжок часу, який визначається користувачем; піддон для крапель і контейнер для кавової гущі, придатні для миття у посудомийній машині; окрема ємність для молока місткістю 0.5 л з кришкою freshlock; контейнер для кавових зерен з кришкою, який зберігає аромат кави; можливість регулювання ступеня помелу; можливість вибору мови дисплея; кнопки з підсвіткою; кабель завдовжки 1 метр з відділенням для зберігання
Потужність 1500 Вт
Сфера використання для дому (побутові)
Тиск 15 бар
Функції автовідключення; автоматичне очищення від накипу; вибір об'єму порції; подача гарячої води; регулювання міцності кави; дисплей
Гарантія, міс 12
Тип управління сенсорне
Країна виробництва Китай
Тип кави для використання зерновий; мелений
Резервуар для води 1,7 л
Спосіб розміщення стоять окремо
Програмовані напої еспрессо
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Ємність контейнера для зерен 300 г
Ємність для засипання меленої кави так
Ємність для молока так
Кількість роздавальних груп 2
Регулювання висоти чашки до 150 мм

Відгуки (0) Кавомашина Siemens TE653M11RW

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу