Каталог
0
Хлібопічка Tefal PF240E38
Хлібопічка Tefal PF240E38
Хлібопічка Tefal PF240E38
7 447грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Хлібопічка Tefal PF240E38

Модель: PF240E38
Закінчується
7 447грн
Доставка 23.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Хлібопічка Tefal PF240E38

З хлібопіччю Tefal PF240E38 Ви здивуєте домашніх свіжим хлібом, йогуртом, кашею, макаронами, варенням, тортом і піцою. Виробники подбали про людей, у яких алергія на глютен і встановили 3 спеціальні програми для приготування випічки.

Просте управління. З Tefal PF240E38 Вам не доведеться вивчати інструкцію про експлуатацію. Все просто - досить помістити потрібні інгредієнти в хлібопічку і вибрати потрібну програму. Завдяки зрозумілою панелі управління і великому екрану, Ви зможете спостерігати за процесом приготування кулінарного шедевра. Можна експериментувати кожен день - для цього виробники оснастили модель 20 режимами. Крім хліба можна спекти торт або тістечка, приготувати йогурт або пасту. Ваша сім'я буде в захваті від розмаїття страв.

Функціональність. Tefal PF240E38 оснащена необхідними функціями, які полегшать приготування: є можливість отстроченного запуску до 15 годин, а також функція збереження тепла. Виробник пропонує вибрати вага хліба: 500 гр, 750 гр, 1000 грам. Справжні гурмани можуть вибрати ступінь підсмажування скоринки. Разом з хлібопіч Ви отримуєте в комплекті мірну ложку, стакан, гачок і книгу рецептів. Сам пристрій легке і компактне. Завдяки сучасному дизайну, ця хлібопіч стане прикрасою кухні.

Простота в експлуатації. Хлібопіч Tefal PF240E38 виконана з зносостійких матеріалів: нержавіючої сталі і високоякісного пластика. Знімна чаша має антипригарне покриття і її можна мити в посудомийній машині.

Хлібопічка Tefal PF240E38

Характеристики Хлібопічка Tefal PF240E38

Артикул PF240E38
Вага 3.9 кг
Виробник Tefal
Дисплей так
Колір сріблястий
Комплектація мірний стакан; мірна ложка; чаша для йогурту
Матеріал корпусу метал + пластик
Модель PF240E38
Потужність 720 Вт
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Китай
Програми дієтичний хліб; пшеничний хліб; швидка випічка; джем; безглютенова випічка; житній хліб; тісто; йогурт; випічка; хліб без клейковини; французький хліб
Максимальна вага випічки 1000 г
Вибір розміру хліба так
Вибір кольору скориночки так
Варіанти кольору скоринки світла; золотиста; середня
Форма для випічки хліба прямокутна
Відкладений старт так
Підтримка температури так

Відгуки (0) Хлібопічка Tefal PF240E38

Відгуків про цей товар ще не було.

Хлібопічка Tefal PF240E38
Ви дивилися
Залишити відгук
7 447грн
Закінчується