Каталог
0
Хлібопічка Liberton LBM-5190
Хлібопічка Liberton LBM-5190
Хлібопічка Liberton LBM-5190
4 687грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Хлібопічка Liberton LBM-5190

Модель: LBM-5190
Закінчується
4 687грн
Доставка 22.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Хлібопічка Liberton LBM-5190

Безліч культур віддають поважне місце хлібу - одному з найстаріших продуктів харчування. Культ цього продукту актуальне досі, адже хліб, як відомо, всьому голова. Сьогодні ми пропонуємо вам обзавестися домашньої хлібопіч під назвою Liberton LBM-5190. З її допомогою ви без проблем зможете піч смачний і красивий хліб, насолоджуючись багатогранністю його смаку. Особливість моделі: збереження програми при перебій електроенергії в 10 хвилин.

Домашня хлібопічка Liberton LBM-5190 має в своєму розпорядженні об'ємом в 900 грам. Вона вміє працювати в 11 програмах, значно розширюючи кулінарні можливості. Піч має таймером-відстрочкою старту на 13 годин. Вона вміє підтримувати температуру без енергопотоків на протязі 60 хвилин. Присутній сигнал для додаткового додавання інгредієнтів і сигнал при закінченні програми. Важить модель 4,4 кілограма, забезпечена однією лопатою для замісу.

Хлібопічка - це побутове пристрій, розрахований на приготування тіста і випічки хліба на дому. За допомогою цього апарату можна виготовляти як самий звичайний хліб, так і продукт з усілякими добавками. Така корисна в господарстві річ рекомендується: людям, що зазнають труднощі з покупкою хліба, в зв'язку з зайнятістю або його нерегулярної доставкою; шанувальникам здорового харчування, адже в цьому випадку є 100% впевненість в якості продукту; тим, хто вміє правильно рахувати гроші, а не витрачати їх в супермаркетах; професійним домогосподаркам, для яких втрата півгодини часу на похід в булочну - недозволена розкіш; підприємцям, адже зараз будь-яке кафе хоче залучити клієнта власної випічкою.

Хлібопічка Liberton LBM-5190

Характеристики Хлібопічка Liberton LBM-5190

Артикул LBM-5190
Вага 3.65 кг
Виробник Liberton
Габарити 29.7 х 21.8 х 29.2 см
Дисплей так
Колір білий
Комплектація мірний стакан; мірна ложка; книга рецептів; форма для торта; гачок
Матеріал корпусу пластик
Модель LBM-5190
Потужність 550 Вт
Гарантія, міс 6
Країна виробництва Китай
Програми швидка випічка; джем; безглютенова випічка; житній хліб; тісто; зерновий хліб; каша; тушкування; торт; випічка; класичний хліб; компот; тостерний хліб; французький хліб
Максимальна вага випічки 900 г
Вибір розміру хліба так
Вибір кольору скориночки так
Варіанти кольору скоринки світла; темна; середня
Форма для випічки хліба прямокутна
Відкладений старт так
Підтримка температури так
Збереження програми при перебої електроенергії так

Відгуки (0) Хлібопічка Liberton LBM-5190

Відгуків про цей товар ще не було.

Хлібопічка Liberton LBM-5190
Ви дивилися