Каталог
0
NAS QNap TS-464-8G
Новинка
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

NAS QNap TS-464-8G

Модель: TS-464-8G
В наявності
52 600грн
Доставка 03.08.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис NAS QNap TS-464-8G

Прощавай гігабітний NAS, здрастуй NAS 2,5 Гбіт/с!

TS-464 працює так само швидко, як однопортовий NAS 10GbE, зі швидкістю передачі даних до 589 МБ/с завдяки налаштуванню транкінгу портів за допомогою двох вбудованих портів 2,5GbE (2,5G/1G/100M).

NAS 2,5 Гбіт/с 

Зі зростанням доступності в комутаторах, материнських платах і ноутбуках 2023 рік стане роком 2,5GbE. NAS TS-464 2,5GbE працює так само швидко, як однопортовий NAS 10GbE. Завдяки налаштуванню транкінгу портів із двома вбудованими портами 2,5GbE (2,5G/1G/100M) для розкриття потенціалу мережі та підвищення відмовостійкості TS-464 забезпечує швидкість передавання даних до 589 МБ/с.

Чотирьохядерний процесор нового покоління для оптимізованої продуктивності

  • CPU - Intel Celeron N5095, розгін до 2,9 ГГц
  • Пам'ять - Вбудована пам'ять DDR4 об'ємом 8 ГБ
  • GPU - Вбудована графіка Intel UHD Graphics для прискорення обробки відео та графічних обчислень
  • Механізм шифрування - Апаратне прискорене шифрування Intel AES-NI 256 підвищує продуктивність системи та забезпечує захист конфіденційних даних.

Модернізація до двопортової 10GbE за допомогою мережевої карти PCIe

Завдяки чудовій апаратній конструкції ви можете встановити в TS-464 двопортову мережеву карту 10GbE QXG-10G2TB. Поєднання мережевої технології 10GbE, чотирьохядерного процесора і кешування на твердотільних накопичувачах M. 2 дає змогу повністю розкрити потенціал продуктивності TS-464.

Збільшення ємності сховища до 16 жорстких дисків

TS-464 підтримує ємність зберігання до 66 ТБ завдяки встановленню чотирьох 3,5-дюймових жорстких дисків ємністю 22 ТБ у RAID 5. Під'єднавши блок розширення сховища TL-D1600S QNAP, ви можете додати до TS-464 ще дванадцять жорстких дисків і отримати до 280 ТБ дискового простору, щоб задовольнити зростаючі потреби в зберіганні даних.

Резервне копіювання в один дотик за допомогою USB 3.2 Gen 2

TS-464 оснащений двома портами USB 3.2 Gen 2 зі швидкістю 10 Гбіт/с для більш швидкого передавання файлів на пристрої USB 3.2 Gen 2 і з них. Кнопка One Touch Copy також дає змогу створювати резервні копії вмісту USB-пристроїв на TS-464 одним натисканням кнопки.

Більш плавна робота з мобільними пристроями за допомогою GPU

Робите багато фотографій за допомогою смартфона? Мобільний додаток Qfile допоможе вам звільнити місце, автоматично створюючи резервні копії фотографій на TS-464. Завдяки графічному процесору Intel UHD Graphics TS-464 значно прискорює конвертацію відео у формати 1080p/720p, забезпечуючи плавну потокову передачу на мобільні пристрої за різної швидкості мобільних мереж.

Використовуйте NAS як ПК

Ексклюзивна станція віртуалізації QNAP дає змогу запускати кілька віртуальних машин Windows/Linux. Підключивши клавіатуру, мишу і монітор HDMI, ви можете легко використовувати TS-464 як ПК.

QTS 5, швидка, плавна і проста у використанні!

TS-464 постачається з операційною системою QTS 5 у стандартній комплектації, що забезпечує зручність використання нового покоління завдяки оновленому ядру системи, оптимізованому користувацькому інтерфейсу та розширеним функціям безпеки.

  • Яскравіше. Гладше. Вам сподобається - Під час навігації по QTS 5 ви помітите більш тонку увагу до деталей для чудового перегляду веб-сторінок. Насолоджуйтеся більш плавною роботою NAS, зручним візуальним оформленням і швидше знаходьте улюблені програми.
  • Почніть роботу з дошкою оголошень - Під час першого встановлення дошка оголошень підкаже вам процес налаштування. Просто дотримуйтесь покрокових інструкцій для швидкого та простого встановлення.
  • Плавний і реактивний користувальницький інтерфейс - Чи то натискання кнопок, чи то перемикання між додатками, чи то розширення/згортання вікон - кожна дія стала набагато плавнішою. Рядок пошуку в головному меню також допомагає швидко знаходити потрібні програми.
NAS QNap TS-464-8G

Характеристики NAS QNap TS-464-8G

Артикул TS-464-8G
Виробник QNap
Модель TS-464-8G
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) NAS QNap TS-464-8G

Відгуків про цей товар ще не було.

NAS QNap TS-464-8G